Най-важно от преговорите (за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ -

...
Най-важно от преговорите (за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ -
Коментари Харесай

Денков: Не съм чел още документа на ГЕРБ, но той е добро начало за преговори

Най-важно от договарянията (за държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ - бел. ред.) е да имаме верен резултат. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков.

Той изясни, че с вицепремиера Мария Габриел са провели диалози, само че както постоянно и двамата са казвали: „ Крайният резултат ще го видите, когато всичко е сложено на масата, по какъв начин продължаваме, какъв е проектокабинетът, който предлагаме. Никой от нас няма предпочитание да показва негова версия на нашата полемика, тъй като това единствено ще попречи да реализираме до положителен резултат.

Денков акцентира, че за тях е основно да се дефинира по какъв начин ще продължат промените и управническата стратегия, тъй че да са сигурни, че изборът на основните лица, които ще предопределят живота на България през идващите години, ще бъде изработен по метод, който ще бъде безапелационен за обществото и ще сложи нови стандарти при ръководство на правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори.

„ Това е основното. Не съм чел към момента документа, само че е хубаво, че имаме препоръчан документ на масата. Това е положително начало на същински договаряния сред двете страни в тази полемика “, добави той.

Премиерът изясни, че няма по какъв начин да разяснява толкоз значим документ без да го е прочел деликатно. „ Моля ви, имайте самообладание. Най-важно от договарянията е да имаме верен резултат “, заключи Денков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР