„Най-важният ми приоритет е как работи съдебната система. Това ни

...
„Най-важният ми приоритет е как работи съдебната система. Това ни
Коментари Харесай

Петков: Задача №1 ми е съдебната реформа

„ Най-важният ми приоритет е по какъв начин работи правосъдната система. Това ни е задача номер 1. Докато не го създадем това – нищо не сме направили”. Това съобщи министър председателят Кирил Петков в коридорите на Народното събрание след полагането на клетва за втори мандат от президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

„ Част от резултатите се появиха. Това, че ДАНС съумяха да създадат това тяхно деяние, обвързвано с надеждността на господин Цацаров, беше първа осезаема стъпка за това, че организациите са свободни да работят и законът се съблюдава. Няма към този момент специфични хора”, съобщи Петков.

Той поздрави и Национална агенция за приходите за работата им. Парите за енергийните помощи били налице точно поради активността на приходната организация. „ Събрахме повече средства в сравнение с очаквахме”, сподели Петков.

От „ Продължаваме Промяната” нямат още претендент за ръководител на КПКОНПИ, сподели Петков. „ Уверявам ви, че ще гледаме хора с доста добра известност, потенциал за деяние и хора, на които никой не може да влияе”, сподели министър председателят.

Управляващите още нямат и претендент за ръководител на КЕВР. „ Започнали сме да приказваме с хора”, добави министър председателят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР