Най-важният мач в професионалната кариера на Тервел Пулев е на

...
Най-важният мач в професионалната кариера на Тервел Пулев е на
Коментари Харесай

Ето в колко часа е мегасблъсъкът Тервел Пулев - Дешон Уебстър

Най-важният мач в професионалната кариера на Тервел Пулев е на няколко часа разстояние от своя старт. Българинът ще се изправи против Дешон Уебстър в мач за Интерконтиненталната купа на WBA, само че залогът е доста по-голям - при победа родният боксьор ще се изстреля измежду топ 20 и даже топ 10 на най-хубавите представители в полутежка категория на професионалния бокс. 
Допълнителен тласък за Пулев е фактът, че дуелът е финален в програмата на специфична церемония вечер, проведена от Кубрат Пулев и Ивайло Гоцев в зала " Колодрума " в Пловдив и се чака оборудването да е цялостно до краен лимит, а почитателите с цялостно гърло да поддържат запътилия се към върха Тервел. 
ЕТО ОТ КОЛКО ЧАСА Е МАЧЪТ
Засега реноменото на българина е непокътнато в професионалния бокс , като той има 14 мача, 14 победи и цели 12 нокаута, като единствени Мич Уилямс и Валери Брудов устояха цялостни рундове против Пулев. 
В момента профилираният уебсайт " boxrec " слага българският войник под №78 в класацията си при полутежките, само че триумф над американеца в Пловдив ще го изтреля на надалеч по-горно място, а с това ще последват както повече доходи от идващите му дуели, по този начин и повече известност в боксовия свят.
Също по този начин той ще направи решаваща стъпка към задачата си - доближаване до статут на основен кандидат за една от купите в категорията. 
Мачът против Дешон Уебстър ще закрие церемония вечерта в Пловдив. В какъв брой часа да чакаме мегасблъсъка Тервел Пулев - Дешон Уебстър разберете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР