Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Украйна

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Украйна
Коментари Харесай

Три минути: Украйна получава изтребители. Гешев разкрива заговори. Кой използва деца за политически цели

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Украйна получава изтребителиГешев разкрива заговориБрайън Мей
Полша е първата страна в НАТО, която заяви, че. Става дума за четири изтребителя МиГ-29, които ще бъдат предадени в идващите дни, заяви президентът на Полша Анджей Дуда. Варшава възнамерява да подари общо 10 самолета.

По-рано държавното управление в Полша заяви, че е, настояща на територията на страната. Полските служби са задържали шестима души, шпионирали в интерес на Русия инфраструктурата, която се употребява за военни доставки за Украйна.

Еврокомисарят по вътрешния пазар България и се срещна с управленията на оръжейни предприятия. Това стана на фона на производството на муниции както за Украйна, по този начин и за защитата на Съюза.
Кампанията
Коалицията “Продължаваме смяната - Демократична България ” води с по-малко от 1% пред главния си съперник ГЕРБ-СДС, три седмици преди изборите. Според организацията пет партии ще влязат в идващия парламент.

На изборите ще се гласоподава с хартиена бюлетина и бюлетина за машинно гласоподаване. Те, заяви Централната изборна комисия. Ще се слагат в обособени кутии, с цел да могат да бъдат преброени разделно.

Политическата активност е неразрешена в учебните заведения в България. Въпреки това възпитаници могат да се окажат използвани за политически цели, изключително по време на акция. Вече има такива образци. какви са механизмите за реакция.

Държавата това да се случи, сподели министърката на финансите Росица Велкова. Думите ѝ са във връзка изминал държавен документ, който съдържа такава прогноза. Той беше употребен от някои партии в предизборната акция.
Прокуратурата
скица за търговия с въздействие, чиято цел е била промяна събаряне на основният прокурор Иван Гешев от поста му. Като доказателство бяха показани писма и записи от флашки. Не стана ясно дали те са направени законно.

В тази история беше намесено името на журналиста от Bird.bg Димитър Стоянов. “Днешният трагичен каскетурен спектакъл е сравним с пръскачките пред Народното събрание ”, написа в позиция уеб сайтът и свърза офанзивата със.

Прокуратурата по този начин и не заяви, че две от банкнотите от фотосите с пачките, за които има подозрения, че са от спалнята на Бойко Борисов, фактически съществуват..
Руската интензивност
, на което се вижда по какъв начин съветски изтребител Су-27 се доближава до дрона MQ-9 Reaper, който след това се разруши в Черно море. Вашингтон сподели, че злополуката е на Русия.

Украйна заяви за в Черно море. Според командването на украинските сили Русия е извела в морето 20 бойни кораба.

на граничната работа на Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ) в южния град Ростов на Дон, покрай границата с Украйна.

През септември 2022 година гърмежи унищожиха елементи от газопроводите “Северен поток ” в Балтийско море. Още не е ясно кой стои зад детонациите, само че в две обособени следствия на случая се появяват гръцки танкер и немска яхта..

Руският опозиционер от пандиза премията “Оскар ”, която документалният филм за него завоюва. Политикът посвети наградата на “хората, които се борят против диктатурата и войната ” и благодари на Христо Грозев от уеб страницата Белингкат.
Мръсният въздух
Съдът на Европейския съюз против България поради мръсния въздух. Брюксел искаше на страната да бъдат наложени тежки наказания поради продължаващото превишаване на нормите за фини прахови частици.

Една община не заплаща за събиране на боклук. Сега компанията, която прави активността, желае в подмяна близо 300 декара земя. Общината е Лясковец, а компанията е благосъстоятелност на някогашния брачен партньор на Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това е.

с щурм в постройката на Българския културно-информационен център в Скопие, заяви българското външно министерство. София дефинира случая като “посегателство против самата българска страна ”.

Актьори, режисьори и театрални дейци се сплотиха в “Движение за просвета ” и участваха в на шефа на Народния спектакъл Васил Василев. Повод е уволнението на режисьора Александър Морфов, който също се включи в шествието.
И две рекомендации
Защо доста ромски деца отпадат прибързано от просветителната система и какво отличава девойките от момчетата? Светла Енчева споделя от ромски генезис в опит да открие аргументите.

Той е един от най-големите китаристи и член на именитата група Queen. Освен това е квалифициран астрофизик и деятел за отбрана на животните. звание английския крал Чарлз Трети за заслугите си към музиката и благотворителността.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР