Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:ОскаритеМагистралитеГари

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:ОскаритеМагистралитеГари
Коментари Харесай

Три минути: Навални спечели Оскар. Протестите в Грузия успяха. Колко ще струва липсващият асфалт

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
ОскаритеМагистралитеГари Линекер
Филмът “Всичко на всички места едновременно ”. Мишел Йео стана първата азиатска актриса с оценката за водеща женска роля. на Христо Грозев беше отличен за най-хубав документален филм.
Магистралите
от парите на данъкоплатците ще отидат за поправки на ремонтите. Става дума за 100 км некачествена настилка на автомагистрали - в това число тези прави, от които липсва една трета от асфалта.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров чака да бъдат повдигнати около градежа на автомагистрала “Хемус ”. Той отхвърли да даде детайлности, тъй като “натоварването в посока Дубай ще се усили още повече ”.

Един строителен предприемач към този момент беше упрекнат, само че не поради бизнеса си, а за изнудване. Сега притежателят на “Хидрострой ” Велико Желев активността си отвън България и упрекна политици в интервенция в бизнеса. Припомнете си е печелила до момента. Един жокер - парите идват от страната.
Кампанията
“Продължаваме смяната - Демократична България ” (ПП-ДБ) и ГЕРБ, демонстрира изследване. Според организация “Галъп интернешънъл ” пет партии минават бариерата от 4% за влизане в Народното събрание.

Целта на обединението ПП-ДБ е да сформира лично държавно управление, сподели от Политическа партия пред бТВ. “Сега даже социолозите не могат да измерят силата ни ”, сподели тя.

ПП-ДБ и ГЕРБ споделят, че не биха влезнали в коалиция. от ГЕРБ обаче сподели, че партията му може да поддържа кабинет с мандат на ПП-ДБ, без да влиза в коалиция.

Следете най-важните вести от предизборната.

Съветът на Европа на следствието да може да проверява основния прокурор, тъй като това не може да обезпечи без значение следствие. Предложението пристигна от “Възраждане ” и беше подкрепено на първо четене от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.
Холокостът
от спасяването на евреите с две шествия в София в петък. Близо 50 хиляди български евреи са избавени от депортиране, само че 11 хиляди други са изпратени в концентрационни лагери, Стефан Дечев.

Северна Македония изиска за депортирането на македонските евреи. Искането се съдържа в тирада на президента Стево Пендаровски, произнесена пред паметника на починалите 7144 македонски евреи.
Фалитът на банка
Специализираната във финансиране на стартъпи и софтуерни компании Silicon Valley Bank. Тя е 16-тата по величина банка в Съединени американски щати, а банкрутът ѝ е първият на огромна банка след финансовата рецесия от 2008 година

Технологични компании, които имат сметки в банката, не знаят ще могат ли да платят на чиновниците си. Основатели на стартъпи предизвестиха, че целият бранш може да се върне 20 години обратно. Страховете от домино резултат се популяризират,.
Протестите в Грузия
Парламентът на Грузия законопроекта за “чуждестранните сътрудници ”. Това се случи след всеобщи митинги, последвали приемането му на първо четене.

Протестиращите го назовават “руския закон ”, тъй като на Путин. Управляващите в Грузия използваха причините на Москва, с цел да го предложат.

Русия по личния си закон Световния фонд за дивата природа (WWF). Москва твърди, че “под прикритието на отбрана на природата ” организацията се пробва да въздейства на решенията на управляващите.

Руски съд осъди на наложително психиатрично лекуване 16-годишен възпитаник от Волгоград, приет за отговорен в опит за терористичен акт. Той и фамилията му.

В България Столичният общински съвет гласоподава Паметникът на Съветската войска да бъде махнат от центъра на София. Това обаче не значи, че той ще бъде изместен незабавно. Защо?

Какво мислите за тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Войната
Украинската войска в Бахмут за пролетната атака, “която е тъкмо зад ъгъла ”, сподели военачалник от сухопътните сили на Киев.

Недостигът на муниции е “проблем номер едно ” в опитите на Украйна да отблъсне нашествието на Русия, сподели външният министър.

са подготвени да изпратят своите изтребители МиГ-29 на Украйна и приканиха съдружниците си да създадат същото. Засега няма други страни, които са подготвени на това.

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън против трети страни, които поддържат съветската експанзия.
Гари Линекер
Би Би Си смъкна от ефир футболната легенда и известен. Повод беше негов коментар в Туитър против миграционната политика на държавното управление.

В знак на взаимност сътрудниците на Линекер предаването “Мач на деня ”, в случай че той не води. Някои футболисти отхвърлиха да дават изявленията на медията.
Три рекомендации
От повече от 30 години я преследва етикета “секс знак ”. Тя обаче в никакъв случай не се е възприемала като такава. известността си, с цел да притегля внимание към проблемите на дамите. Тя е човек на деня.

Ресторантът на Самира Мохамади в Кабул се ръководи от дами и в него вървят единствено дами. Мястото предлага леговище за тези, чиито свободи талибаните в Афганистан лимитират най-вече..

Вася е куче и служи в армията на Украйна. Попада в капан покрай фронта. Измъква се самичък и се връща при своите хора, само че с цената на лапата си..

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР