Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Гешев включи на турбо, а ВСС се готви да го махне. Дупката се върна, Еврото изчезна 

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Петьо Еврото и някогашната му женаАтаката против бъдещото правителствоКлинт Истууд и Христофор Колумб
Днес Висшият правосъден съвет преглежда настояването за освобождение на основния прокурор Иван Гешев. Ден по-рано, прочут като съществена фигура в схемата “Осемте джуджета ” - допуска се, че това е мрежа от магистрати за изземване на бизнеси. Петър Петров е упрекнат за насила и противозаконни записи и е разгласен за търсене.

Бившата му брачна половинка направи изказване пред Антикорупционния фонд и упрекна Еврото, че управлява скица за споразумяване на каузи дружно със зам.-главния прокурор Борислав Сарафов., че някогашният ѝ брачен партньор е създател на заплашителното писмо, с което Гешев е бил свикан да подаде оставка.

Случаят “Осемте джуджета ” стана прочут след изказвания на някогашния притежател на асансьорния цех “Изамет ”, че Еврото му е лишил бизнеса благодарение на прокурори. да даде конференция в Българска телеграфна агенция, само че не даде. Полицаи го арестуваха на входа на организацията.

Часове по-рано въпросният Кристиян Христов се е свързал с бТВ и е разказал по какъв начин е взел участие в на основния прокурор и по какъв начин Любена Павлова се вижда постоянно с Иван Гешев.

Припомнете си по какъв начин един пикап мина от някогашния притежател на завода в ръцете на Кристиян Христов, а по-късно се оказа в фамилията на Младен Маринов, който през днешния ден е народен представител от ГЕРБ.

Високите обороти на Гешев стигнаха и до Варна. Кметът е бил свикан като обвинен за така наречен дупка в центъра на града и за ремонта на спуканата тръба във Варненското езеро, заяви Българска национална телевизия. Ако намерите още малко време през днешния ден, можете да си припомните историята за в Пловдив, както и перипетиите на в езерото.
Борисов не дава имунитета, ПП-ДБ и ГЕРБ договарят
Бившият министър председател, че няма да се откаже от имунитета си на народен представител. Очаква се основният прокурор Гешев да изиска събаряне на имунитета, с цел да го упрекна за пране на пари поради така наречен Барселонагейт. Става дума за, в която живееше една жена, с която Борисов отхвърля да има общо.

По същия случай прокуратурата разпита някогашната Мис България на “Лукойл ” Валентин Златев. “Мисля, че знам задоволително, както и други хора знаят задоволително, само че ги е боязън да приказват ”, сподели Бакалова.

След няколко години безмълвие, прокуратурата повдигна случая едвам в този момент. ПП-ДБ дефинираха това като офанзива, която идва от “кохортата на президента ”.

Прокуратурата разпита и, който също сподели, че има офанзива против бъдещото държавно управление. Тя потегли от публикувания от Радостин Василев запис, за който Петков сподели, че е “инструмент на службите ”.

Преговорите на с водачите на ПП-ДБ и ГЕРБ не престават. Правят се промени в в началото оповестения състав на кабинет, пишат сътрудниците в “Сега ”.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Отпорът на службите и цензурата при военните
против бъдещото държавно управление стартира поради една дума - служби. Намерението на ПП-ДБ да изчистят службите от съветско въздействие предизвика войната против тях. Тук са обстоятелствата.

По време на комунизма Българска комунистическа партия и диктаторът Тодор Живков два пъти желаят България да се откаже от независимостта си и. За тези събития споделя новият документален филм „ 16-та република. Предателството на Българска комунистическа партия “, чиято премиера беше нощес.

Колегите в “Булевард България ” описват за, който е бил заставен от ген. Мутафчийски да напусне ВМА поради медийните си изяви и рецензията си към мощните на деня.

Преди дни в Русе няколко часа след раждане. Това не е първият сходен случай. Вероятно няма да бъде и последният, в случай че не се намерят решения на фундаменталните проблеми на родилната грижа в България, написа Надежда Цекулова.
Две митове
За него не е факсимиле да се каже, че е икона. И то за няколко генерации. Навършвайки 93 години, той продължава да прави кино - след над 80 функции и повече от 50 години режисьорска работа. е човек на деня на Свободна Европа.

На финала се връщаме 6 века обратно, с цел да се срещнем с. “Всъщност, Колумб потегля заради неточност в изчисленията. Той мисли Земята за по-малка, в сравнение с е ”, написа Пламен Асенов в поредицата си за великите европейци.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР