Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Времето минава, мандат още няма. Херсон вече е свободен, а напънът за “Грипен” продължава

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Освобождаването на ХерсонДемократите резервираха СенатаЗоя Чавдарова
Днес стартира на Херсон, който към този момент е свободен. В града няма ток и вода. Местните управляващи приканиха хората да не честват. Президентът Володимир Зеленски назова връщането на 300-хилядния град “ ”.

При изтеглянето си са разрушили основна инфраструктура. Сред изумените цели са над река Днепър и водноелектрическа централа.

Въпреки апелите за въздържаност, украинците честват освобождението на Херсон. Може да видите на тези фотоси.

Изтеглянето на съветските сили от Херсон не беше възприето еднопосочно. Според военни специалисти това може да се окаже и съветски капан..

Асошиейтед прес разгласява следствие за дейностите на съветските военни в украинския град Буча. Престъпленията са разказани в елементи. през днешния ден, с цел да гледате това видео.

Споделете какво мислите и вие. Може да публикувате вашето мнение на страницата ни във или да го изпратите на.
Мандат няма, “Грипен ” идва
Мина месец и половина от изборите. Не единствено няма държавно управление, президентът не е връчил даже първия мандат. Продължават репликите сред партиите. Следим.

В това време служебното държавно управление продължава да напредва с проектите си за пазаруване на шведски. След два дни идват представители на производителя. Ако сте не запомнили, може да си припомните от кое място идва.

Бившият министър председател Бойко Борисов обикаля страната и инспектира градежи тъкмо по този начин, както го правеше до момента в който беше министър председател. В Пловдив той сподели, че там ще се играе край за Суперкупата на Европа. дали това е правилно.

Ако сте удовлетворени от този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Демократите резервираха Сената
ще резервира контрола си над американския Сенат с помощта на успеха в Невада. Ден по-рано пристигна новината от Аризона, че изборите печели някогашният, също от Демократическата партия. Така прогнозите за “червена вълна ” в Съединени американски щати се оказаха погрешни. Припомнете си разбора на за следствията от тези избори.

Независимият претендент Наташа Пирц Мусар стана президент на Словения.

Турската полиция е арестувала човек по обвиняване, че е сложил бомбата, която в неделя и рани 81 души в центъра на Истанбул.
Може ли да се опише насилието
Трима млади българи не са съгласни с неналичието наизуст за комунизма в България. Изложбата “Съседите. Форми на контузията ” (1945-1989) показва техния взор, а за това.

Известният английски махленски художник Банкси удостовери, че стои зад произведение на изкуството, което се появи неотдавна върху разрушена постройка в Украйна. Вижте на профила ни в Инстаграм.

Хем е необичайно, хем нелегално - хора отиват в музеите, с цел да заливат с храна световноизвестни картини. Павела Костова споделя.
Две рекомендации от сътрудниците
Татуировки, голи глави, черни тениски, български трикольори, потури и гайди - по този начин наподобяват шествията на " Национално придвижване Хан Кубрат ". в “Дневник ” кои са " Хан Кубрат ", кой ги промотира и кой ги финансира.

Как стана по този начин, че едно заглавие на уеб страницата на БНР, в което се говореше за напън от страна на ГЕРБ против някогашния основен редактор на Новините в bTV Венелин Петков, ненадейно бе променено? в Дойче веле.

Искате ли да получавате най-важното непосредствено в телефона си - елате в общността на Свободна Европа във.
Човек на деня
Животът ѝ стартира тежко, само че тя съумява да стигне от вкъщи за изоставени деца до трофеи от интернационалните тенис шампионати за хора в инвалидни колички. завоюва следващо отличие в Гърция. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР