Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Парламентът се разпада на групички още преди откриването си. Бензема спечели “Златна топка”

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Падналият Су-34Дроновете над КиевЕминем на 50
са разруши нощес в жилищна постройка в съветския град Ейск. Той се намира на другия бряг на Азовско море, тъкмо против нелегално анексирания полуостров Крим. Москва споделя, че това е повреда по време на подготвителен полет. са 13.

Няколко часа по-рано столицата Киев и други цели в Украйна. Става дума за иранските дронове камикадзета, които се самовзривяват. Има жертви и ранени.

Техеран отхвърли да е доставял на Москва оръжия. да търси доказателства за помощта, която Иран изпраща на Русия за войната ѝ против Украйна. Съединени американски щати споделиха, че Иран нарушава наложените наказания.

да сътвори задача за образование на украински военни, както и да отпусне още 500 млн. евро средства за въоръжаването на украинските сили.
Три истории, които не са за пропускане
Залавянето му коства 100 000 $. Той е някогашният водач на донецките сепаратисти. Твърди се, че от няколко дни Игор Стрелков е отишъл на фронта да се бие на страната на Кремъл. Но за какво Украйна го желае точно хванат? тази история.

Мобилизираните руснаци, които не желаят да водят война, по закон имат право на различна работа. Когато се опитат да се възползват от това, те чуват опасността “Ще умираш постепенно ”. Не пропускайте от Санкт Петербург.

26-годишен руснак избяга от Русия в първия ден от нашествието в Украйна. В България той стачкува против войната и изиска леговище, само че получи отвод. Междувременно управляващите в Русия го активизираха, макар че не е боен. този случай.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да се информирате за най-важното, не го крийте единствено за себе си - изпратете на приятелите си, с цел да се абонират.
Парламентът идва, държавно управление не се вижда
Утре е първото съвещание на новото Народно заседание. Още преди този момент цели за бюджета за идната година. Останалите политически сили не пристигнаха на срещата.

Засега инфлацията не " изяжда " спестяванията и това може да звучи успокояващо. Но проблемите на стопанската система остават дълготрайни. по какъв начин би могла да наподобява икономическата стратегия на което и да било държавно управление " на място ".

Бивш президент и някогашен външен министър -, стартират срещи с всички партии без “Възраждане ” в търсене на “евроатлантическо болшинство ”. Първата среща е в четвъртък с ГЕРБ, откъдето в действителност пристигна предлагането за този формат.

“ ”, Българска социалистическа партия и “Демократична България ” обаче няма да отидат на тези срещи. Така остават единствено Движение за права и свободи и “Български напредък ” на Стефан Янев.

Една от първите тематики в новия парламент ще бъде предлагането на Демократична България за изпращане на военна помощ за Украйна. Президентът срещу това предложение.

Искате ли да споделите мнението си? Очакваме ви на страницата ни във или на.
Тормоз и закани
Прокуратурата сподели, че търси, които са свързани с кибер офанзивата против уеб страниците на български държавни институции. Основният обвинен е бил локализиран в Магнитогорск, Русия.

са подложени на онлайн тормоз, стрес, закани за каузи, опит за интервенция в публицистичното наличие и автоцензура. Това демонстрира проучванесред над 200 души, които работят в български медии, направено от Асоциацията на европейските публицисти в България.

Искате ли да получавате всичко най-важно непосредствено в телефона си - присъединете се към общността на Свободна Европа във.
Човек на деня
Той е един от най-известните реализатори от началото на 21 век. Текстовете му провокират и екстаз, и рецензии. В понеделник навърши 50 години. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

А нападателят на Реал (Мадрид) и на френския народен тим получи премията " Златната топка ". Той вкара 44 гола в 46 мача през предишния сезон,

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР