Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Украйна предложи план за край на войната. Българска депутатка сътвори международен скандал

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Офертата на КиевСлучаят “Гунчева ”Марина Абрамович
съответни стъпки за завършек на войната - неутралитет с интернационалните гаранции и 15-годишен съвещателен интервал за статута на анексирания Крим. Това стана по време на договарянията в Истанбул. Турция дефинира предлагането като “най-значимия прогрес ” до момента.

Също от Истанбул фрапантно военните дейности в региона на Киев и Чернигов. Украйна от няколко дни твърди, че съветските сили буксуват и не напредват. По-късно обаче оповестеното евакуиране за подвеждащо.

Преговорите започнаха с послание на турския президент, който прикани за съответни резултати, с цел да има среща сред президентите Зеленски и Путин. В залата се появи и милиардерът, чиято роля към момента не е ясна.

В това време постройка на локалната администрация в Николаев. Най-малко 12 души са починали и 33 са ранени.

Най-тежко продължава да е в обсадения от съветската войска Мариупол. Десетки хиляди към момента са в капан без вода, храна и ток. “Започнаха да погребват мъртвите в дворовете ” - на мъж, който е съумял да избяга със фамилията си от града.

Изпратете ни вашето мнение на.
Ще спре ли съветският газ?
Прокуратурата депутатката от “Възраждане ” Елена Гунчева. Става дума за неин пост във Facebook, с който тя пожелава съветска ракета да удари Министерския съвет и посолството на Съединени американски щати в София.

Няколко часа по-рано, измежду които тези на страните от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия, поддържаха ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който осъди думите на Гунчева и ги назова “недостойни и неприемливи апели за принуждение ”.

Русия изиска от петък „ неприятелските “ страни да заплащат газа в рубли. Западът отхвърля, а Москва заплашва, че който не заплаща, няма да получава газ. ще стане в петък.

Русия се готви да включи в понятието "съотечественик " всеки украинец, говорещ съветски език. в държавната Дума. Това породи опасения от бъдещи “освобождения ” на съотечественици.

Смачкването на свободата в Русия не стартира с войната против Украйна. Намерете време да гледате видео изявлението на Татяна Ваксберг с, който пази преследваните от Москва за мнение в интернет. Ако сте в придвижване, може да го слуша
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР