Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ пак са първи, Слави пак е в парламента. Проруската “Възраждане” расте

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Резултатите от изборитеРусия отпред на Съвета за сигурностШахматистката Надя Тончева
Изборите минаха, само че броенето продължава. ГЕРБ още веднъж са първи, демонстрират малко над 70 на 100 от протоколите. “Продължаваме смяната - Демократична България ” са на второ място, а “Възраждане ” измести Движение за права и свободи от третото място. В Народното събрание още веднъж влиза и Слави Трифонов.

Тези данни обаче може и да се трансформират. Засега единственото несъмнено е, че Българска социалистическа партия е на пето място. Първият ще получи правото да излъчи ръководител на Народното събрание и от него се чака да предложи по какъв начин да протекат договарянията.?

Засега данните демонстрират, че най-висока е била изборната интензивност в област Монтана. Гледайте този и Мирослав Михайлов, с цел да видите по какъв начин се случват странните избори в най-бедния завършек на Европейски Съюз.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Новото обикновено
Два дни преди изборите журналистката от Българска национална телевизия е била принудена да напусне събитие на проруската партия “Възраждане ”, в това число посредством отправени към нея закани.

Изборите се организираха след седмица закани за бомби в учебни заведения. към този момент е с повдигнато обвиняване за подаване на подправен сигнал на 30 март, заяви Пловдивската районна прокуратура.

Днес доста се приказва за това, че в българската политика би трябвало да навлязат младежи., че това разделяне на генерации има аналози в историята и ролята на младите преди повече от 100 години е по-важна, в сравнение с дълго време се е считало.

Последвайте Свободна Европа и, с цел да получавате най-важното напряко в телефона си.
Тя поддържа войната и е добре пристигнала в София
Артисти, подкрепящи войната на Русия в Украйна, нормално не са добре пристигнали в Европа и Северна Америка. В България е друго - до момента в който международни подиуми анулират концерти на - поради прокремълските ѝ позиции, тя готви 2 концерта в Софийската филхармония.

Поемането на ротационното председателство на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации от Русия е “ ” против интернационалните връзки. Тази позиция изрази Андрий Ермак, шеф на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски.

Страните от източния фланг на НАТО, измежду които е и, че ще създадат всичко належащо, “за да увеличим американското наличие в нашия район ” - и като бойци, и като военна техника.

Служебното държавно управление на Гълъб Донев предлага сегашния външен министър представител на България в НАТО. На този пост липсва титуляр, откогато Драгомир Заков беше изтеглен, с цел да оглави военното министерство в кабинета на Кирил Петков.

да взе участие по-активно в “ядреното въздържане ” в границите на НАТО, само че изключва опцията за разполагане на нуклеарно оръжие на нейна територия. Това съобщи върховен полски консултант по националната сигурност.
Две специфични рекомендации
да се включи в поръчката на Европейски Съюз за снаряди? Нейната цел е да обезпечи снаряди за Украйна, само че и за страните от Европейски Съюз, които вземат участие. Президентът и служебното държавно управление споделят, че България няма и не може да създава снарядите, които се търсят. Решихме да проверим дали това е правилно.

Не пропускайте историята на през 1984 година Българска комунистическа партия взема решение да сътвори Програма за мозъка. Следите на този огромен план изчезват в идващите години. Днес проучвателен екип се заема да изследва какво фактически е било желанието за мозъка тогава.
Човек на деня
Шахматната дъска я запленява още когато е на седем години. Сега е на 17 и непрестанно покорява европейски и международни върхове в спорта. влезе в топ 10 на Европейското състезание по типичен шахмат за дами. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР