Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Днес Путин анексира части от Украйна. Турски поток може да спре. Кой кой е преди изборите

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
АнексиранетоИзборитеЛех Валенса
Днес ще разгласи анексирането на четири области от Украйна към Русия. Очаква се съветският президент да направи това в 15 часа, а по-късно да приказва на протест на Червения площад. България, Европейски Съюз и Съединени американски щати няма да признаят това.

, които имат и съветски паспорт и се намират на територията на Русия, също подлежат на готовност, заяви външният министър Николай Милков. На тях няма да им бъде позволено да изоставен страната.

Стотици хиляди руснаци потеглиха към чужбина, с цел да избягат от повиквателната. Голяма част избраха прилежаща Грузия. километрична опашка, а някои минават и пешком.

Руската република, която граничи с Грузия, забрани влизането на коли от други елементи на Русия.
Руските сили са обкръжени край Лиман
съветските войски в региона на град Лиман, който се трансформира в съществена точка от защитата съветските сили в Източна Украйна след отстъплението им от Изюм.

Съединени американски щати ще провиснал в допълнение 1,1 милиарда $ на Украйна за и други оръжия, за противопоставяне на дронове.

Киев още веднъж е изискал от България военна помощ, в това число и тежко въоръжение. Военният министър, че това е невероятно да стане до момента в който той е на поста.

повредите по двете тръби на “Северен поток ” като “умишлен и необмислен ” бойкот. Швеция откри четвърти теч.

, че наложените ѝ от Запада наказания не ѝ разрешават да поддържа износа на газ през газопровода „ Турски поток “. Това още веднъж сложи под въпрос икономическата изгода за България от този план. пари бяха изхарчени и дали има късмет те да се върнат.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
Русия или корупцията?
Кампанията завършва. Основните разграничителни линии преди изборите са отношението към войната на Русия в Украйна и към корупцията. да се ориентирате кой кой е измежду главните партии.

Намерете още няколко минути, с цел да гледате видео репортажите от поредицата “Пътят към Народното събрание ”. Генка Шикерова и Теодора Бързакова ви демонстрират по какъв начин водят акцията си “ ” в Кюстендил и в Пазарджик. Може да гледате и останалите истории от поредицата на на Свободна Европа.

Ако към момента не сте решили за кого да гласувате, може да разгледате листата с, където ще намерите и номера на всяка една от тях в бюлетината.

Не забравяйте, че вие имате свободата на гласувате, само че не на всички места е по този начин. ще ви води във Вълчи дол, област Варна, където съвсем всички работят за кмета. Дали те имат свободата да избират?

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Плашила и неистини
И в тази акция видяхме доста плашила - мигранти, лихвари и дрогирани водачи. по какъв начин тези плашила добре прикриват и този, който ги е поставил.

" В Германия към този момент е неразрешено да се къпеш повече от един път седмично, има режим на тока, изключват ескалаторите, а съседите се наблюдават взаимно кой какъв брой отоплява дома си ". Всичко това са неистини, написа в Дойче веле и изяснява за какво.

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
Човек на деня
е създател и водач на самостоятелния синдикат " Солидарност ". Неговата активност довежда до рухването на комунистическия режим в Полша, а той е първият демократично определен президент на страната. Вчера той навърши 79 години и е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР