Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Чарлз III застава начело на Обединеното кралство. България се загрижи за “Лукойл”

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Елизабет Втора починаУкрайна напредваГлория Гейнър
Кралица Елизабет Втора умря и синът ѝ Чарлз стана крал на Обединеното кралство. Той ще носи купата Трети. и е най-дълго управлявалият монарх в историята на кралството.

Тя е родена на ул. " Брутън " 17 в Лондон, става престолонаследник, когато чичо ѝ Едуард VIII абдикира. Омъжва се за лейтенанта от флота Филип Маунтбатън, гръцки принц, с който имат четири деца. ще видите в профила ни в Инстаграм.

По време на ръководството на Елизабет Втора се смениха 15 английски министър председатели и 14 американски президенти. Тук са запечатани от живота на 96-годишната кралица.

Новият крал на Англия е Чарлз Трети. Той е идвал в България през 1998 и 2003 година. най-интересното за новия държавен глава на Обединеното кралство.

Последната обществена среща на Елизабет Втора беше с Лиз Тръс, която единствено преди дни стана министър-председател на Англия. Някои я разказват като. Теодора Бързакова споделя коя е тя.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
Украйна напредва, Съединени американски щати усилват помощта си
Подмамили са съветската войска на юг, а са нападнали на изток. До това изречение се свежда главният роман за. Тя стартира преди 10 дни, само че първият ѝ по-голям триумф беше регистриран тази седмица.

Украинските сили са навлезли в съветските позиции и са освободили десетки обитаеми места. Киев чака още триумфи в източната част на страната, в региона на Харков.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен се появи на необявено авансово посещаване в Киев. Той сподели, че Вашингтон отпускат още главно за Украйна, само че и за други страни в района, измежду които и България.

Ръководителят на украинската атомна организация Петро Котин упрекна съветските войски в Запорожката АЕЦ, че са от украинския личен състав на оборудването и са отвлекли към 200 души.

За това сега не се приказва. Зависимостта на международната нуклеарна енергетика от Русия обаче е доста по-голяма от зависимостта в други сфери. ще реши да употребява и този лост, с цел да изнудва останалия свят.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Петрол, плажове и книги
Президентът длъжностен министър председател се срещнаха с управлението на съветската “Лукойл ”, която господства българския петролен пазар. От известията се разбра, че българските институции са загрижени за бъдещата работа на “Лукойл ” след влизане в действие на петролното ембарго на Европейски Съюз.

Бившият вицепремиер от " Продължаваме промяната ", че се е сдобил с отчет на Министерството на финансите, съгласно който се планува орязване на обществени ограничения, подхванати от предходната власт.

изследване, съгласно което след изборите на 2 октомври в Народното събрание биха попаднали 7 партии. ГЕРБ има най-високо доверие, следвана от “Продължаваме смяната ”.

Върховният административен съд отхвърли жалбата на кмета на община Царево Георги Лапчев против заповедта на някогашния министър на околната среда и водите Борислав Сандов, с която разгласи.

Над една трета от българите не са прочели нито една книга през 2021 година Това демонстрират резултатите от националното представително „ Българска книга “.

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
Човек на деня
„ Хората обичат да пеят дружно “. Така разказва песните, които харесва. И се оказва права. Нейната I Will Survive е в историята. Певицата навърши 79 години и е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР