Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: ИТН се самоизключи, а изборите са зад ъгъла. Войната на Русия навлезе в шести месец

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
На крачка от изборитеПушекът след КовачкиТим Бъртън
До сряда Българска социалистическа партия ще реши какво да прави с мандата, откакто партията на Слави Трифонов “Има подобен народ ” (ИТН) напусна договарянията за държавно управление.

”, сподели лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и разгласи, че повече няма да договаря с Трифонов.

“Няма вид Слави Трифонов да бъде още веднъж сътрудник на “Продължаваме смяната ”, сподели и министър председателят в оставка

“Аз бърсалка ли съм?... Отвращавате ме… Правителство на лицемерието няма да подкрепим и ще отидем на избори ", излъчено по простъпка съвещание на групата на “Демократична България ”, на което Христо Иванов споделя по какъв начин вървят договарянията и какви са подозренията към партията на Трифонов.
Кой различен желае избори
“ ” популяризира целия запис от съвещанието, което те нарекоха рутинно. “Виждаме по какъв начин един запис се трансформира в агитационен материал ”.

използваха случая, с цел да изискат разформироване на Народното събрание незабавно и насрочване на избори.

“Поне за четвърти път Слави Трифонов докарва нещата до безспорен срив, това е добре открита наклонност и не обслужва никого другиго с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи ”,.

“На господин Трифонов и на Има Такъв Народ ще им се случи същото, което се е случвало към този момент на тям сходните по целия свят: политическата система ще ги изплюе като залък, попаднал в кривото гърло ” - прогнозата е на в Дойче веле.

Имате ли мнение по тази тематика? Пишете ни на или коментирайте на страницата ни във Фейсбук.
Защо пушекът е незабележим
Азербайджан може да удвои доставките на газ за България, след визитата си в Баку.

Има един български град, където от години хората се оплакват от черен пушек, само че страната не им обръща внимание. Става дума за Гълъбово, където е Топлоелектрическа централа “Брикел ”. за какво управляващите до момента не виждаха пушека.

Централата отхвърля да е благосъстоятелност на Христо Ковачки, само че шефът удостоверява, че упоменатият ”.

ГЕРБ и Движение за права и свободи пробваха несполучливо да върнат хартиените бюлетини. Хората, които организират изборите обаче - членовете на комисии, на хартиените бюлетини редом с машинното гласоподаване, демонстрира анкета с тях.

Декларацията, с която България подсети на Европейския съюз, че не признава македонския език, “ненужно усложнява и пречи ” на доближаването сред София и Скопие. Това гласи от Клуба за българо-македонско другарство. Според тях, македонският език “отдавна не е акцент на българския ”.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, помогнете и вие на други хора - изпратете им, с цел да се абонират.
Минаха 5 месеца от началото на войната
През уикенда предприе контраатака против съветските сили в Южна Украйна. Русия обстрелва пристанището в Одеса. Това слага въпроса договорката за експорт на зърно. Ден по-рано в Истанбул беше подписано съглашение, което разрешава още веднъж. Целта е да се предотврати международната продоволствена рецесия, която Р
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР