Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Войната на Путин води до разширяването на НАТО, което пък е “заплаха за Русия”

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Финландия “Турски поток ”Захари Карабашлиев
Съвсем скоро съюзническите страни в НАТО ще станем 31. направиха взаимно изказване, че имат намерение да подадат молба за присъединение към алианса. Формалното решение за това ще бъде взето в неделя. Очаква се Швеция да направи същото.

Говорителят на Кремъл, че решението на Финландия се преглежда като опасност за Русия. Говорителят на Путин сподели още, че това е причина за „ налагане на съразмерен отговор “.

„ Русия през днешния ден е най-директната опасност за международния ред с варварската си война и притеснителния си пакт с Китай ”, сподели председателката на Европейската комисия в Токио.

Украйна заяви, че е поразила съветски транспортен. Русия към този момент не удостоверява. Преди месец украинските сили потопиха крайцера “ ”.

Може да кои региони към момента управлява Русия в Източна Украйна. В северната част със синьо са маркирани териториите към Харков, които украинската войска съумя за отвоюва още веднъж.
По следите на военните закононарушения на Организация на обединените нации утвърди резолюция, която дава началото на следствие на изказванията за нарушавания от страна на съветската войска във краткотрайно следените от нея територии в Украйна.
разпространиха следните фрагменти от охранителна камера: двама украински жители беседват с съветски бойци, след което се отдалечават. Докато вървят, те са убити в тил от представителите на съветската войска.

Украйна стартира първо дело против съветски боец, който е упрекнат в ликвидиране на граждански. В съда ще би трябвало да се яви поради убийството на 62-годишен граждански, който е бил премахнат до момента в който е карал колелото си в село в района на град Суми.

с дейностите на съветската войска. "Срам ме е от вас, внуци "; "Арестувай ме, Русия. Не ме интересува "; "Това не е бъдещето, за което дядо ми се е борил ". Това са единствено част от плакатите, поради които десетки руснаци бяха арестувани.

Искате ли да споделите с нас вашето мнение? Пишете ни на.
Проверка на “Турски поток ”
Премиерът инспекция на издигнатия от държавното управление на Бойко Борисов “Турски поток ”, който придвижва съветски газ от Турция през България към Сърбия и Унгария. Този вид планове се употребяват като “инструмент за външната политика ” от Путин, сподели Петков. Припомням ви разбора на, която разказа по какъв начин България оказа помощ на Путин против Украйна с тази тръба.

Ню Йорк таймс разгласява. "Щом най-зависимата от Русия страна, която е и с най-ниско Брутният вътрешен продукт в Европейски Съюз на глава от популацията, може да се изправи против Путин – значи всеки може ", споделя пред изданието Петков.

Може да сте пропуснали на деятели на “Възраждане ” да смъкват украинското знаме от постройката на Столичната община. Намерете още 2 минути през днешния ден за това видео.

описват забавна история от Шумен - по какъв начин на проведен от общината концерт феновете са били сюрпризирани от танцуващи деца в моряшки униформи на фона на ария на Олег Газманов. Той е неприкрит последовател на Путин и неговата война в Украйна.

В България се намират. От тях съвсем всички - 102 522 души, са получили краткотрайна протекция. “Няма друга европейска страна, в която сега да има толкоз доста хора получили този вид протекция ”, сподели председателката на Държавната организация за бежанците Мариана Тошева.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, помогнете и вие на други хора - изпратете им, с цел да се абонират.
Човек на деня
Роден е във Варна, свири на китара. В края на 90-те отпътува за Съединени американски щати със фамилията си. Първият му разказ „ 18% сиво “ излиза през 2008 година През 2014-а се връща в България и става основен редактор на издателство "Сиела ". Междувременно не стопира да написа. Той е, а в този момент романът му "Опашката " получи две огромни награди. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР