Най-важните конгресмени от Демократическата партия искат първо да подготвят най-силния

...
Най-важните конгресмени от Демократическата партия искат първо да подготвят най-силния
Коментари Харесай

Лидерът на демократите в Конгреса не бърза да говори за процедура по импийчмънт на Тръмп

Най-важните конгресмени от Демократическата партия желаят първо да приготвят най-силния вероятен случай, преди да стартират процедура за импийчмънт против американския президент Доналд Тръмп. Това сподели пред кореспонденти водачът на демократите в Камарата на представителите и неин представител Нанси Пелоси, съобщи БГНЕС.
" Искаме да имаме допустимо най-силния случай, с цел да вземем решение по какъв път ще действаме. Ако се стигне до миг, в който конусът на мълчанието и възпрепятстването на правораздаването и прикритието в Белия дом не ни разрешават да получим тази информация, това няма да ни попречи да вървим напред. Всъщност, това ще ни даде даже повече учредения да продължим напред ", сподели Пелоси.
Говорителят на Камарата на представителите разяснява тематиката след чуването на специфичния прокурор Робърт Мълър в Конгреса. Според нея, след чуването американският народ по-добре схваща обстановката и осъществените по отношение на Конституцията на Съединени американски щати закононарушения, само че Пелоси по този начин и не стигна до открита поддръжка за старт на процедура по импийчмънт.
Всъщност, съгласно Politico, на закрита среща на демократите Пелоси е охладила ентусиазма на ръководителя на правната комисия на Камарата на представителите Джери Надлър да бъде стартирана процедура - поради казаното от Мълър, че не оневинява изцяло Тръмп. Пелоси упорства да бъде удължен " бавният, систематичен метод " в обстановката с съветската интервенция в американските президентски избори. Тя напомнила, че има няколко правосъдни каузи на демократи против Тръмп, които напредват в процедурата да влязат в правосъдна зала - на тематиката " данъчни заявления " и персонални приходи.
Руската интервенция

Русия е направила " федерално закононарушение ", като е получила достъп до компютрите на демократите по време на изборната конкуренция през 2016 година, съобщи някогашният специфичен прокурор Робърт Мълър на чуване пред Конгреса. В отчета се проверява фактът, че през 2016 година са били откраднати 70 гигабайта данни от сървъра на Демократическата партия на Съединени американски щати, съдържащи хиляди писма и документи. Тези документи бяха оповестени в WikiLeaks, подсети Мълър.
Иначе в Twitter Тръмп избухна с благодарности и видеа по отношение на тези, които смята за съдружници и помогнали му да излезе изсъхнал от следствието. Той разгласи и " завършек на лова на вещици ", както назовава следствието от самото му начало.

pic.twitter.com/yoWCQLM8Ad
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 24, 2019
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР