Най-важната напитка, която трябва да консумираме е водата. Все пак

...
Най-важната напитка, която трябва да консумираме е водата. Все пак
Коментари Харесай

Ако искате да отслабнете, СПРЕТЕ тези напитки!

Най-важната напитка, която би трябвало да консумираме е водата. Все отново тялото ни се състои от 75% вода и ние имаме огромна потребност от нея. Но не всички безалкохолни питиета, съдържащи вода, са потребни за нашите тела и здраве.

 Не яжте тези храни и не пийте тези питиета, с цел да не сте заболели в жегата Не яжте тези храни и не пийте тези питиета, с цел да не сте заболели в жегата
Хранителните натравяния са чест проблем през лятото. Ако не желаете отпуската ви да завърши прибързано със стомашно-чревно разстро...

Американски диетолози показват кои са най-вредните питиета в публикация в Eat This, Not That. Те са питиета, които се употребяват всекидневно всеобщо от хората без да осъзнават вредата им и за това специалистите предлагат да се откажете от тях.

Холи Кламър, експерт по хранене, приказва за една съответна напитка - PepsiCo Mountain Dew и споделя, че съдържа освен доста захари, само че и куп съмнителни консерванти и оцветители. По нейните думи в 350 мл от него има 46 грама захар, което действително даже е в прорез с рекомендациите на Американската кардиологична асоциация, съгласно която мъжете би трябвало да употребяват не повече от 36 грама захар дневно, а дамите 25 грама.

Друг диетолог, Тина Мариначо, пък моли да се заобикаля друга напитка - фрапучиното. Особено удоволствия от вида на двойно шоколадово фрапучино със сметана, в което се съдържат 47 грама захар.

Също по този начин, Хайди Морети отбелязва заплахите от диетитчните газирани питиета от машини, тъй като те автоматизирано прибавят захарин, който е евентуален канцероген, а също и аспартам, нездравословен за чревната флора. 
 Напитки през лятото, които утоляват най-добре жаждата Напитки през лятото, които утоляват най-добре жаждата
Летните жеги са в разгара си, а утоляването на жаждата и положителното хидратиране на организма – наложителни, с цел да не се стигне до о...

Добре знае се какъв брой са нездравословни кофеиновите газирани питиета за мозъка, които водят до пристрастяване и въздействат отрицателно и на съня, и на паметта. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР