Най-успешното музикално шоу у нас - „Гласът на България“, се

...
Най-успешното музикално шоу у нас - „Гласът на България“, се
Коментари Харесай

Не се променят треньорите в 7-ми сезон на Гласът на България - slava.bg

Най-успешното музикално шоу у нас - „ Гласът на България “, се завръща тази пролет с нови изненади на всички платформи на bTV Media Group. Освен още по-вълнуващи музикални моменти и истории, новият сезон ще предложи на феновете и опция за по-активно присъединяване в развиването на надпреварата.

Забавни, прочувствени и подкрепящи, треньорите в 7 сезон на музикалното шоу са подготвени още веднъж да се впуснат в търсене на най-хубавия глас на България. Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев за поредна година ще се борят за короната в шоуто, доказвайки своите професионални умения и усет за разкриване и налагане на музикални реализатори. Тази пролет Камелия и Михаела влизат още по-целеустремени в конкуренцията. Те са твърдо решени да извърнат играта в седмия сезон и най-сетне спечелилият в шоуто да е глас от тима на някоя от двете дами. Най-драматична и оспорвана се чака да бъде конкуренцията сред Графа и Камелия. Двамата са подготвили боеприпас от тактики, с които да реализират своите цели – той, с цел да отбрани купата си, а тя – с цел да грабне короната, която предишния сезон й се изплъзна.

По време на първия стадий от шоуто - кастингите на мрачно, още веднъж значима роля ще имат и спомагателните блок бутони. Всеки от треньорите ще има право единствено един път да блокира сътрудниците си и по този начин да ги лиши от опцията да завоюват мечтан участник за тима си. Напрежението за менторите ще бъде още по-голямо, защото единствено един от тях ще има опция да блокира сътрудниците си по време на осъществяване.

На новата сцена на „ Гласът на България “ ще излязат и обичаните водещи на шоуто – Pavell & Venci Venc’. Зрителите ще могат да ги видят и в актуализирания бекстейдж, където участниците и техните близки ще споделят своите страсти и където ще се разкриват още любопитни моменти от формата, показани от новия V Reporter на шоуто.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР