Най-успешният пловдивски волейболен треньор Иван Петков, който е начело на

...
Най-успешният пловдивски волейболен треньор Иван Петков, който е начело на
Коментари Харесай

Иван Петков: Нямам договор с никой отбор, ще взема решение за бъдещето си след Златната лига

Най-успешният пловдивски волейболен треньор Иван Петков, който е отпред на украинския народен тим по волейбол и първенеца на Украйна Прометей съобщи пред TrafficNews , че информацията, че е подписал нов контракт с Прометей не дава отговор на истината. 
Прочетете още
" Ще взема решение за моето бъдеще след края на Златната Европейска лига. На този стадий нямам никакъв контракт с никой и не съм взел решение къде ще продължа кариерата си като треньор през идващия сезон ", съобщи Иван Петков. 

В момента Иван Петков готви националния тим на Украйна за мачовете от Златната Европейска лига. Украйна е в една група с Франция и Унгария, а първите мачове са на 27 май.

Иван Петков е 6 пъти първенец на България, 5 пъти притежател на Купата и един път на Суперкупата с Марица. Той стана и треньор класирал отбора за първи път групите на Шампионската лига, където отборът записа победи против едни от грандовете на Европа. 

С Прометей Петков е три пъти първенец на Украйна и също изкара отбора до първо историческо класиране в групите на Шампионската лига. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР