Най-успешният хърватски тенисист и треньор Горан Иванишевич е новият бранд

...
Най-успешният хърватски тенисист и треньор Горан Иванишевич е новият бранд
Коментари Харесай

Горан Иванишевич е новият бранд посланик на UNIQA за Югоизточна Европа

Най-успешният хърватски тенисист и треньор Горан Иванишевич е новият бранд дипломат на UNIQA SEE района , който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора . На специфична конференция, извършена в хотел " Кемпински ", покрай Умаг, Хърватия, Горан Иванишевич беше показан в новата си роля на разположение на UNIQA.

След като влезе в историята на тениса като единствения хърватин, спечелил " Уимбълдън " (през 2021 г.) и стана член на Международната зала на славата на тениса, Горан Иванишевич беше запомнен по време на кариерата си както със мощния си и непредсказуем сервис, по този начин и с честността и харизмата си.

Горан Иванишевич откликна на поканата на UNIQA да стане дипломат на марката в района на Югоизточна Европа, припознавайки полезностите, които UNIQA споделя - единодушие, персонална отговорност и честност. Тенисистът подписа контракт за съдействие с UNIQA за интервал от три години.

" Когато става дума за съдействие с марки, деликатно предпочитам с кого ще си подпомагам, тъй като полезностите, които ще разпространявам, би трябвало да са в сходство с персоналните ми полезности. Бях притеглен незабавно от застрахователната компания UNIQA освен поради най-модерните услуги, които предлага, само че и от нейните полезности, които ще разрешат на хората да живеят по-добре. През целия си живот и кариера съм имал опцията да се срещна доста добре с преимуществата на застраховането, тъй като животът на един състезател неизбежно е изпълнен с многочислени опасности, дължащи се на напъните, на които сме изложени, до момента в който пътуваме и упражняваме. Семейството и здравето постоянно са били мой приоритет и една от най-големите мотивации за реализиране на триумфи в този спорт. Ето за какво аз в действителност имам вяра, че посредством това съдействие мога да оказа помощ на доста хора да осъзнаят, че UNIQA като осигурител може да бъде отличен сътрудник в запазването на тяхното здраве, дом и общото възприятие за сигурност в живота ", сподели Горан Иванишевич.

" Чест и наслаждение е, че имаме опцията да установим партньорство с един огромен състезател, треньор, само че на първо място човек, който остави голяма диря в историята на спорта освен с високи резултати, само че и със мощен темперамент. Не мисля, че можехме да изберем по-добър човек за районен дипломат. Горан е един от най-големите спортни модели за подражателство в нашия район и съм сигурен, че с неговата поддръжка по-лесно ще реализираме амбициозните си цели: да станем един от трите топ играча на пазара, да удвоим броя на клиентите, да реализираме най-висока задоволеност на нашите клиенти и чиновници и да влагаме в устойчивото развиване и общността ", сподели президентът на UNIQA за района на за Югоизточна Европа Адел Бахтанович.

 Президентът на UNIQA за района на Югоизточна Европа Адел Бахтанович алегорично връчи спомагателна здравна застраховка UNIQA на Горан Иванишевич
Президентът на UNIQA за района на Югоизточна Европа Адел Бахтанович алегорично връчи спомагателна здравна застраховка UNIQA на Горан Иванишевич


Адел Бахтанович като пълновръстен член на общността на UNIQA алегорично връчи спомагателна здравна застраховка UNIQA на Горан Иванишевич. Както той изясни, " Горан е прочут в целия свят със своя сервис, ние желаеме да реализираме същото с нашите услуги и по този метод нашият дипломат ще може да види от първа ръка, че предоставяме на нашите клиенти повече от застраховка - ние сме там за тях във всеки аспект от живота им.

Като си сътрудничим с именития Горан Иванишевич, който е различим във всички страни от района и който най-добре илюстрира задачата на марката UNIQA, дружно ще можем да се посветим още по-силно на обезпечаването на изгоди за всички наши клиенти и общността ", приключи Адел Бахтанович.

През идващите три години Горан Иванишевич ще взе участие във всички акции на основни артикули в района на Югоизточна Европа. Той ще взе участие в начинания, които UNIQA ще провежда, с цел да помогне и да способства за общността и виновното държание. Както ролята на Горан Иванишевич като треньор е немислима без доверие и съгласие сред треньор и състезател, по този начин и ролята на осигурител включва поддръжка и сигурност на всички клиенти. Подобна връзка на взаимно доверие и поддръжка е систематизирана в слогана на UNIQA " Живеем по-добре дружно ".

UNIQA в района на Югоизточна Европа

Групата страни, които съставляват UNIQA в района на Югоизточна Европа през 2022 година, означи мощен двуцифрен растеж от 11.6%, изпреварвайки застрахователния пазар. Регионът на Югоизточна Европа е третата по величина група в UNIQA Group с годишeн брутен премиен доход от над 270 милиона евро, с към 1700 чиновници и над 2 милиона клиенти.

UNIQA работи върху позиционирането си в района като благонадежден сътрудник за самостоятелни, корпоративни и банкови клиенти. За да създаде съвременни решения, които могат да отговорят на условията на клиентите, UNIQA влага в нови и новаторски технологии, както и в най-хубавите гении в своята разнообразна общественост от чиновници. С модерните си животозастрахователни и общозастрахователни стратегии следва международните трендове в застраховането и непрестанно дава нови, съвременни артикули и услуги. Предлага на своите клиенти съвременни артикули, които са налични и за клиенти в най-развитите страни на Европа. Непрекъснато прибавя нови преимущества към своите услуги и артикули, с цел да дава отговор най-добре на потребностите на клиентите, като се стреми да усъвършенства живота на всеки от тях.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР