Най-успешният дамски струнен квартет за всички времена BOND ще зарадва

...
Най-успешният дамски струнен квартет за всички времена BOND ще зарадва
Коментари Харесай

BOND с концерт във Варна по случай 20-годишния си юбилей!

 Най-успешният дамски струнен квартет за всички времена BOND ще зарадва варненци с концерт в Летния спектакъл по случай 20-годишния си празник на сцена.

На 12 юли, на сцената на Летния спектакъл в Морската столица от 21 часа, Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело) ще показват един спиращ дъха кросоувър театър, квалифициран особено за основната годишнина, в който е събрано всичко най-хубаво от превъзходното им творчество. Момичетата ще показват и двете си нови композиции, премиерата на които се състоя в София на концерта им през март тази година.

Името BOND не се нуждае от показване. От раждането на групата през 2000 година, те притеглят голямо внимание върху себе си, поради нечуваните до този миг тълкования на класическа музика, примесена със модерна поп и денс музика. От тогава те се трансформират в емблема и пионери на кросоувър течението. С осъществени милиони продажби BOND си печелят купата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.

Билети за концертите на BOND във Варна на 12 юли могат да се открият на Билетнaта каса на ДКС, бензиностанции OMV и мрежата на Ивентим и онлайн oт www.eventim.bg

Дамите от квартета идват във Варна по покана на ZAPP Entertainment, а ден преди този момент ще зарадват бургаската аудитория.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР