Най-успешният български футболист Христо Стоичков бе сред звездите, които уважиха

...
Най-успешният български футболист Христо Стоичков бе сред звездите, които уважиха
Коментари Харесай

Христо Стоичков за волейбола: 100 години висота, а не самота

Най-успешният български футболист Христо Стоичков бе измежду звездите, които почетоха празника " 100 години волейбол в България ", като се включи от Маями със специфичен видеопоздрав по време на галавечерта, на която бе маркирано 100 години от началото на спорта у нас.

Живата легенда на родния футбол изрази страдание, че не може да участва персонално на събитието, само че пожела на всички хора, свързани с волейбола, да не престават да бъдат все по този начин сполучливи.

" Приятели! Колеги! Любо! Не ми стигат думите да ви кажа какъв брой доста се веселя за Вашия празник. 100 години. И продължавате да сте все по този начин сполучливи, готини и да младеете… Не ви върша похвали. Огледайте се в този момент, когато сте се събрали всички за юбилея и ще видите, че съм прав. Наистина доста скърбя, че не мога да бъда измежду вас на този специфичен празник. Аз изгубвам, само че пък вие печелите, тъй като играете и то постоянно на международно равнище. Но да знаете - аз постоянно съм бил с вас. С вас съм и в този момент, въпреки и на 11 хиляди километра от България. С някои от вас сме израснали дружно на Червено знаме. После трупахме популярност за България ", съобщи носителят на " Златната топка " за 1994 година.

Стоичков изрази още оптимизъм, че скоро българския волейбол още веднъж ще се върне на пол позишън в света.

" Волейболът е един от най-любимите ми спортове, а президентът на федерацията Любо Ганев е един от най-близките ми другари. Времето на целия ваучър няма да стигне да ви разкажем всичките ни истории, само че … не за това сте се събрали. Волейболът продължава да е лице на българския групов спорт! Благодарение на вас. Дръжте го, високо вие – високите девойки и момчета на България. Вие го можете. Прегръщам ви всички. Прегръщам те особено и теб Любо. Гордея се, че тъкмо ти си президент на федерацията на тъкмо този специфичен ден. 100 години висота, а не самотност. Да, времената са сложни освен за волейбола, само че и изобщо за целия ни спорт. Но вие знаете по какъв начин да се върнете на пол позишън и скоро ще го извършите. Убеден съм на 100 % в този момент на 100-годишния ви празник! Наздраве! Поздрави от Маями и наздраве! Скоро ще се забележим! ", приключи Христо Стоичков.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР