Най-ухажваният тв ерген у нас - Виктор Стоянов, май си

...
Най-ухажваният тв ерген у нас - Виктор Стоянов, май си
Коментари Харесай

Виктор Стоянов със сериозни главоболия покрай финала на Ергенът

Най-ухажваният тв ерген у нас - Виктор Стоянов, май си има съществени главоболия поради идния си избор на дама на сърцето си в риалити формата " Ергенът ".

Колкото повече наближава огромния край на шоуто, толкоз по-ожесточени стават словесните борби във виртуалното пространство, които нерядко и минават границите на положителния звук.

Предположенията за възможна победителка във формата валят едно след друго, като най-спряганите имена са Виктория Капитонова и Алекс Гърдева.

Изглежда обаче че най-малко към този момент Виктор Стоянов е малко комплициран поради държанието на девойките, които очевидно са подготвени на всичко - и намерено, и тайно, с цел да завоюват вниманието и сърцето му.

Един въпрос провокира главоболия за Виктор Стоянов в Инстаграм:  " Александра, Дениз, Дениза, Виктория или Людмила? ", попита почтено той, но последователите му безусловно побесняха.

В мненията постоянно доминира името на Александра, която е посочена за желана победителка. Стига се дори до следното изявление:  " Виктореееее, в случай че не избереш Алекс, персонално ще дойда да се разправяме! ", написа заплашително фенка на Стоянов, която е подготвена на всичко, в случай че победителката не е тази.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР