„Най-трудните битки и най-тежките изпитания за нас тепърва предстоят. Всички

...
„Най-трудните битки и най-тежките изпитания за нас тепърва предстоят. Всички
Коментари Харесай

Тити Папазов: Най-трудните изпитания за нас тепърва предстоят

„ Най-трудните борби и най-тежките тествания за нас занапред предстоят. Всички знаем какъв брой високи са задачите и какъв брой огромна е отговорността пред нас”, съобщи старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов след успеха над Ямбол със 100:70 точки в мач от Националната лига.

„ Адмирации за битката и за характера, с които Ямбол постоянно играе и постоянно би трябвало да служи за образец на останалите. Хубавото е, че в този тим волята и жаждата за изява, играта с чест и с достолепие в никакъв случай не се трансформират, без значение от събитията. Ние нямаме време за губене, даже по празниците мислите ни ще бъдат ориентирани към това, което стои пред нас. Целим се в Балканската лига, а огромната ни цел и задача, несъмнено, е титлата”, сподели още Тити Папазов.

източник: LAP.bg

„ Няма смисъл да разясня качеството на играчите, с които разполага Левски Лукойл, нито има смисъл да приказваме за разликата в класите. За мен единственото положително нещо за нашия тим в този мач е, че дадох опция на младите ни момчета да поиграят повече. Много съм удовлетворен от тях. Допълнителен проблем бе отсъствието на капитана ни Станислав Говедаров. Контузен е, има раздрана капсула на ръката и най-нормалното нещо е да му дам отмора и да е на линия за значимите за нас мачове”, пък разяснява старши треньорът на баскетболния Ямбол Иван Чолаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР