Най-титулуваният български треньор в клубния волейбол Радостин Стойчев и воденият

...
Най-титулуваният български треньор в клубния волейбол Радостин Стойчев и воденият
Коментари Харесай

Радо Стойчев с 3 от 3 в Италия

Най-титулуваният български треньор в клубния волейбол Радостин Стойчев и воденият от него Азимут (Модена) не престават без изгубен гейм в италианската Суперлига, откакто записаха трета поредна победа. " Дрийм тиймът " на Модена би изрично вкъщи Джи Груп (Монца) с 3:0 (25:22, 25:14, 25:19) в мач от междинния 3-и кръг на шампионата, игран късно нощес пред над 3500 фенове в зала " Пала Панини ".

Така Модена е отпред във краткотрайното класиране с 3 победи от 3 мача и 9 точки, с колкото е и втория Перуджа. В постоянния 4-и кръг момчетата на Радо Стойчев са още веднъж домакини, само че този път на Уиксо ЛПР (Пиаченца), където играе капитанът на България Виктор Йосифов. Дербито на кръга е в неделя (29 октомври) от 19,00 часа българско време.

Най-резултатен за Модена стана още веднъж Джулио Саби с 13 точки (2 блока, 1 ас и 67% успеваемост в атака) за успеха. Но за най-полезен състезател (MVP) на срещата бе избран американският център и национал Максуъл Холт, който приключи с 8 точки (2 блока и 55% успеваемост в атака) за триумфа. За отбора на Монца чешкият национал Доновън Джаворонок завърши с 10 точки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР