Най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна наложи

...
Най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна наложи
Коментари Харесай

Доживотна присъда получи убиецът на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед

Най-тежкото наказване – пожизнен затвор без право на подмяна наложи съдът в Бургас на строителния бизнесмен Станимир Рагевски.
Бизнесменът е приет за отговорен за убийствата на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния строителен служащ Юмер Мехмед. Той е наказан да заплати и общо 400 000 лв. кръвнина на дъщерята и майката на убитата брокерка, както и общо 40 000 лв. на майката и приятелката на Мехмед.
В правосъдната зала и по време на целия развой Станимир Рагевски резервира безмълвие и досега не е обяснил претекстовете си за жестокото закононарушение.
Спор за имущество е повода за убийството на брокерката. Зад гибелта на 28-годишния мъж пък стоят неизплатени финансови средства. Предполага се, че той е знаел за убийството на Бахлова и е изнудвал Рагевски за пари.
Всичко това стана ясно в хода на досъдебното произвеждане. И двете убийства са осъществени по извънредно нечовечен и еднакъв метод. Двете жертви са убити с револвер „ Макаров “, със премахнат заводски номер. След това телата им са разчленени, сложени в бидони с киселина и заровени на разнообразни места в града.
Оръжието беше намерено в ресторант в центъра на Бургас, стопанисвано от съучастника на предприемача, който е работел като готвач в заведението.
Присъдата може да бъде обжалвана в 15 дневен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР