Най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение мъжа,

...
Най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение мъжа,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, обвинен за убийството в Бараково

Най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража " по повод мъжа, умъртвил пенсионер в благоевградското село Бараково, дефинира Окръжният съд в Кюстендил, оповестиха от съда.
Мъжът е притеглен като обвинен в ликвидиране по изключително непосилен метод, на разположение в безпомощно положение. Съдът е счел, че в този начален стадий на следствието има задоволително доказателства за съпричастност на обвинения към закононарушението, както и че има заплаха той да извърши друго закононарушение. Той е осъждан, а жертвата е мъж на 71 години от село Бараково, община Кочериново.
Определението може да се апелира пред САС в тридневен период, считано от през днешния ден. За закононарушението, осъществено от Йордан Г. законът планува наказване "лишаване от независимост " за период не по-малък от 10 години или друго по-тежко наказване - "лишаване от независимост " за период от 15-20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Престъплението е осъществено на 5 против 6 април, припомниха от съда. Трупът на жертвата беше открит в морава, наоколо до кметството в село Бараково.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР