Най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража бе наложена на

...
Най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража бе наложена на
Коментари Харесай

Адвокат не можа да спаси стрелеца в столичния подлез от решетките

Най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " бе наложена на Иван Тонев – мъжа, който простреля различен човек в подлеза на бул. " България " и бул. " Гоце Делчев " в София.
До стрелбата се стигна след скандал сред задържания и простреляния Кирил Александров поради това, че кучето на последния е уринирало върху витрината на магазина на Иван Тонев.
Защитникът на Иван Тонев изиска по-лека мярка домакински арест и изясни, че неговият подзащитен е работил в изискванията на самозащита. По думите на юриста мъжът е бил провокиран от притежателя на питомеца. Самият Тонев изясни пред съда, че желае по-лека мярка и че е бил застрашен с думите " в случай че не са камерите, до момента да си труп ".
От прокуратурата желаеха Тонев да остане в ареста, като му е повдигнато упрекнати за тежко съзнателно закононарушение. След като чу страните, съдията от Софийски градски съд изясни, че от събраните доказателства не може да се приказва, че Тонев е работил в изискванията на самозащита, защото обвиненият два пъти е дръпнал спусъка на револвера си - първия път той е засякъл, само че по-късно мъжът е възпроизвел изстрел.
Тонев е някогашен служител на реда. Обвинен е в опит за ликвидиране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР