Най-татуираната майка във Великобритания“ твърди, че татуировките й са й

...
Най-татуираната майка във Великобритания“ твърди, че татуировките й са й
Коментари Харесай

„Най-татуираната майка във Великобритания“ казва, че й е забранено да присъства на погребението на майката заради екстремен външен вид

„ Най-татуираната майка във Англия “ твърди, че татуировките й са й създавали проблеми през годините, споделяйки, че са загуби поканите си за сватби - и даже се твърди, че погребението на личната си майка.

Мелиса Слоун, 47, от Уелс, има вяра, че има към 800 мастила върху кожата си и споделя, че нейните татуировки в жанр затвор са означавали тя е пропуснала доста значими мотиви. Хардкор дамата получава от три до четири нови дизайна всяка седмица и това значи, че тя е била целеустремено изключена от нещата и също по този начин се твърди, че е била наричана „ урод “, до момента в който вървеше по улицата.

Въпреки че постоянно е била подлагана на остракиране, Мелиса постоянно е имала майка си, на която да разчита, без значение какъв брой татуировки е имала по тялото си. Въпреки това, откакто майка й умря през 2020 година, кръгът й стана по-малък и тя даже твърдеше, че са й отказвали погребения и сватби поради метода, по който наподобява, оповестява Daily Star.

Тя споделя мненията на хората за нейни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР