Най-старият столичен клуб Славия спря серията от четири поредни победи

...
Най-старият столичен клуб Славия спря серията от четири поредни победи
Коментари Харесай

Славия спря устрема на Ботев Пловдив


Най-старият столичен клуб Славия спря серията от четири следващи победи на Ботев Пловдив, откакто стигна до 1:1 като посетител в среща от 15-ия кръг на Първа лига.

Иван Минчев беше прецизен за " белите " в 26-ата минута, а резервата Стивън Петков още веднъж бе воин за пловдивчани, откакто влезе от пейката. Юношата на " сините " изравни в 64-ата минута с първото си допиране на топката.

В последните минути Пламен Димов (88) от Ботев и Емил Мартинов (89) от Славия бяха изгонени, а ветеранът на " каканарчетата " Йордан Минев напусна контузен срещата в 58-ата минута.

Ботев събра 25 точки, колкото има и Левски, само че " сините " имат мач по-малко, а на следващия ден играят с Локомотив Пловдив на " Герена ".

" Получих прекрасен пас от съотборник и взех решение да удрям незабавно. Стана се прекрасен гол. През първата част мачът беше под наш надзор и скърбя, че не спечелихме.

След почивката ни натиснаха и се получи безразсъден гол. Щастлив съм, че съм в националния тим и нямам самообладание да се съберем.

Разбрах от медиите на телефона, че съм част от представителния ни отбор и доста се зарадвах ”, сподели голмайсторът за Славия Минчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР