Най-старият космически символ, познат на всички народи, означаващ живот и

...
Най-старият космически символ, познат на всички народи, означаващ живот и
Коментари Харесай

Слънцето ще ви даде съвет: Изберете и прочетете

Най-старият галактически знак, прочут на всички нации, означаващ живот и източник на живот, е слънцето. Такива характерности като предимство, живот, интензивност, героично начало, всеослушание са свързани със слънчевата символика.

Култът към слънцето е най-развит в египетските, индоевропейските, мезоамериканските обичаи. Образът на слънчевото провидение, движещо се в каляска, съпроводено от четири бели коня, е непокътнат в индоиранската, гръко-римската, скандинавската митология. В края на римската ера доста божества били описвани със слънчеви характеристики (Митра, Христос).

Римският празник в чест на божеството Сол Инвиктус (непобедимото слънце), честван на 25 декември, в деня на зимното слънцестоене, се трансформира от християнството в празник на Рождество Христово.

Просто изберете слънцето, което ви харесва най-много и получете своя съвет!

Слънце номер 1

Вие сте идеалист, но от време на време забравяте фантазиите си. Не би трябвало да се разстройвате, в случай че животът не винаги върви по метода, по който сте очаквали и желали. Трябва да вярвате в мечтите си и да ги сбъдвате. Това е доста значима стъпка за реализиране на триумф. Животът ще ви даде доста повече благоприятни условия. Просто би трябвало да ги забележите навреме и да се възползвате от шанса си. Бъдете по-рационални и превърнете мечтите си в цели. По този метод, вашите цели ще дефинират вашите дейности и те ще ви оказват помощ да ги постигнете.

Слънце номер 2

Трябва да растете и да се трансформирате посредством връзка с други хора. Някои хора идват в живота ви, с цел да ви доведат до идващото равнище на осъзнаване. Но не забравяйте, че резултатът зависи от индивида. Внимавайте да не попаднете под въздействието на хората. В противоположен случай хората ще ви трансформират дотам, че няма да можете да се познаете. Винаги е хубаво да имате другари към себе си.

Вижте още: Тест: Посочете какво видяхте първо на картинката

Слънце номер 3

Вашата действителност е създадена въз основа на вашите мисли, усеща, вярвания, дейности и цели. Вие сте образован човек. Родени сте да бъдете водач. Имате мощна връзка с вселената, тъй че можете да вършите чудеса.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР