Най-смъртоносният пилот на Ф-16“ от военновъздушните сили на САЩ, пенсионираният

...
Най-смъртоносният пилот на Ф-16“ от военновъздушните сили на САЩ, пенсионираният
Коментари Харесай

Най-смъртоносният US пилот: Су-35 е боклук, Ф-16 го изпреварва с 30 години

„ Най-смъртоносният водач на Ф-16 “ от военновъздушните сили на Съединени американски щати, пенсионираният подполковник Дан Хамптън, с прякор Two Dogs, е служил във войните в Персийския залив, Косово и Ирак. По време на 20-годишната си кариера във военновъздушните сили на Съединени американски щати той е направил 151 бойни задачи (с Ф-16) и е измежду военните с най-вече оценки от всички американски водачи на изтребители след войната във Виетнам, в това число орден „ Пурпурно сърце “.

Дан Хамптън образова голям брой водачи, а книгите му са цялостен бестселър в Съединени американски щати, като са преведени и на други езици. В изявление за „ Гласът на Америка “, представено от fakti.bg, той разяснява войната в Украйна, която Русия стартира непредизвикано на 24 февруари 2022 година, образованието на украински водачи и бойните благоприятни условия на съветските (съветски) изтребители. Според него Киев би трябвало да обмисли опцията за привличане на частни военни водачи за отбрана на украинското небе.

" Ф-16 може да направи голяма разлика във войната, само че това също зависи от водачите и аз не съм срещу украинските водачи, те са страхотни водачи, само че това е доста друг вид съвременен изтребител от това, с което са привикнали. Преди войната един украински водач е имал приблизително 40-50 летателни часа годишно. Когато летях с Ф-16, имах до триста часа на година, без да включвам бойните дейности. Така че летим доста. Ставаме доста положителни в това, което вършим. И мисля, че с цел да може Ф-16 или който и да е актуален изтребител да има значение за украинските Военновъздушни сили, те ще би трябвало да захвърлят остарелия руски или съветски метод на правене на нещата и да работят като НАТО, Запада и Съединените щати. Ако желаят да употребяват нашите самолети дейно ", твърди той.

" Моето мнение, а и мнението на множеството професионални бойни водачи е, че спрямо Ф-16, Су-35 е типична съветска машина и единствено наподобява добре. Боядисват го хубаво, поставят всевъзможни готини звезди и всичко останало. Но надълбоко в себе си не е толкоз добър аероплан. На авиошоуто наподобява добре, само че персоналното ми мнение е, че е отпадък. Той даже няма AESA радар. Радарът AESA е модернизиран радар с електронна сканираща система (Активна фазирана антенна решетка), който изпреварва с 30 години радара на Су-35. Су-35 също е доста огромен. Има два мотора. Двигателите пушат. Лесно се вижда, елементарно се улавя на радар и елементарно се стреля по него с ракета с огромен обхват. Су-35 може да бъде забелязан на 10 благи, преди той да ви види, в случай че в миналото влезете в непосредствен пердах.

Другите системи на борда също са характерен съветски маркетинг, както споделят в Москва, без аналог на запад. Но в случай че се вгледате деликатно, в действителност е елементарно да ги заглушите, което използваме необятно и нашите съдружници, с които работим, ги образоваме и им даваме същото съоръжение. Електронното заглушаване е доста значимо. Нашите самолети са по-издръжливи. Не бих заложил в борба на Су-35 или различен съветски аероплан.

Никой в никакъв случай не е печелил война от въздуха. Не можете да спечелите война от въздуха, само че можете да загубите война, в случай че не контролирате въздушното пространство.

Ракетите и оръдията са едно, само че друго допустимо краткосрочно решение за украинското държавно управление е да наеме частни реализатори, които към този момент са водачи на Ф-16, и това е въпрос на политика. Това е нещо, което държавните управления би трябвало да провеждат. Но е доста допустимо. И това още веднъж ви печели време, оказва помощ ви да спечелите войната. Когато войната завърши, можете да се концентрирайте върху изпращането на вашите водачи в чужбина. Украйна води война против Русия. Искам да кажа, това е черно-бял спор, положителното против злото, няма въпрос кой е прав и кой крив. Така че мисля, че в този дух държавните управления, които могат да дават тези услуги, би трябвало и се надявам, че ще го създадат. Дори самичък ще отида, ще бъда номер едно, можете да разчитате на мен ", добавя той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР