Най-скъпо платената сръбска текстописка Марина Туцакович почина на 67 години.

...
Най-скъпо платената сръбска текстописка Марина Туцакович почина на 67 години.
Коментари Харесай

Сръбският фолк потъна в скръб СНИМКА

 Най-скъпо платената сръбска текстописка Марина Туцакович умря на 67 години. Тя написа текстовете на песни на едни от най-популярните сръбски артисти - Цеца Ражнатович, Лепа Брена, Неда Украден и други. Неин е текста на песента " Ово jе Балкан " показала Сърбия на Евровизия през 2010 година, а композитор е Горан Брегович.

През 2014 година Марина е член в журито на музикалното предаване „ Пинкове Звезде “, дружно със Светлана Ражнатович, Мирослав Илич, Харис Джинович и Бора Джорджевич.

Редица реализатори изрекоха посредством фейсбук профилите си съболезнования за кончината на Туцакович.

Каквото и да кажа за Марина, постоянно е малко. Жена поетеса, наш другар и другар, която знаеше като скенер на душата ни какво мислим. Жената, която всички сме обичали, и в никакъв случай повече няма да се роди! Нейните текстове ще останат като щемпел на всички нас.
Нека почива в мир и дано в този момент ни огледа от по-добро място. Обичаме те Марина и постоянно ще те почитаме, тъй като ти направи живота ни по-добър с дейностите си, където превърнахме думите ти в страстта, която всички усещаха!!! Почивай в мир!, написа именитата Лепа Брена.

Художник, бунтовник, визионер, само че на първо място - човек. Мила моя Марина, благодаря ти за всички прелестни текстове, за най-красивите моменти, които прекарахме дружно, незабравими препоръки, които ми даде, благодаря ти, че направи този свят по-добро място с хубостта на душата и гения си. Колкото и време да съм прекарал с теб, постоянно ще имам малко, а с теб цялата ера на музиката ни си отива, сподели певицата Драгана Миркович.

В този живот, изпълнен с болежка, страдалчество и горест, ти остави най-красивата диря... И за това евентуално си струваше да живееш... Благодаря ти за всичко, написа друга певица Йелена Карлеуша.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР