Най-скъпият подарък, който ще получи днес великият Христо Стоичков по

...
Най-скъпият подарък, който ще получи днес великият Христо Стоичков по
Коментари Харесай

Стоичков с много скъп подарък за ЧРД! Той е ...

Най-скъпият подарък, който ще получи през днешния ден великият Христо Стоичков във връзка рождения си ден е... целувка от внучката му Миа. Това показа той в изявление за „ Събуди се ” по NOVA телевизия. И добави: „ Днес е малко по-специален ден за мен, тъй като на 7-и имам годишнина от сватбата, а през днешния ден рожден ден ”.

Камата навършва 53 години през днешния ден, а в Париж го водиха професионалните му задължения. Довечера ще чества с доста звезди, измежду които международни първенци с Франция отпред с Лоран Блан.

Попитан дали в този момент съумява да прави това, което желае, легендата отговори: „ Засега съумявам и съм доста удовлетворен. Правя това, което ми харесва. Когато навърших 50 години споделих, че преди съм живял доста интензивно. ”

„ Прекарвам извънредно време с футболистите, с които върша изявленията ”, описа още Стоичков, а на въпрос дали в този момент схваща малко по-добре публицистите, изясни: „ Аз съм си аз и се приготвям по малко по-различен метод. Опитах да направя по този начин, че моите въпроси да са малко по-различни. Трябва да знаеш малко и от историята на индивида, който интервюираш. Не ме интересува персоналният живот на хората. Не мога да си разреша да задам въпрос, кoйто не е комфортен, тъй като съм го изживял това. ”

" Не изпитвам носталгия. 2003 година се разсъниха сутринта, целунах си обувките, с които бях играл предходния мач и споделих, че бях до тук ”, сподели Христо Стоичков, добавяйки за работните си срещи в Париж:
„ С Джиджи Буфон имах опцията да бъдем в една съблекалня в далечната 1995-а. Винаги си загатваме нещата, които сме претърпели. Той желае да покаже на младите, че възрастта не играе и на тази възраст може да бъде номер 1. Мбапе сподели, че си е сложил една огромна цел. Каза, че един ден желае да вземе " Златна топка ", както аз през 1994 година. ”

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР