Най-скъпите еднопосочни и двупосочни самолетни билети са продадени за полетите

...
Най-скъпите еднопосочни и двупосочни самолетни билети са продадени за полетите
Коментари Харесай

$5580: Ето къде ще ви отведе най-скъпият самолетен билет в Турция

Най-скъпите еднопосочни и двупосочни самолетни билети са продадени за полетите от Истанбул до Австралия и Съединени американски щати. Това показват данни, събрани от Turna.com, представени от Hurriyet Daily News.

Двупосочен самолетен билет за маршрута Истанбул-Канбера е закупен за впечатляващите 104 797 турски лири (5580 долара), до момента в който най-скъпият еднопосочен билет е продаден за 87 449 лири (4654 долара)  за полет Истанбул-Ню Йорк.

По вътрешния маршрут най-скъпият билет е бил за еднопосочен полет от Истанбул до курортния град Даламан.
 Шефът на
Шефът на " Луфтханза ": Най-скъпият билет на самолетната компания е 24 000 $ - ето по коя дестинация

Deutsche Lufthansa реализира доста високи финансови резултати, изключително по направления до и от Северна Америка

Разходите за полети доближиха своя връх през месеците август и септември, до момента в който най-натоварените месеци по вътрешни и интернационалните направления бяха надлежно април и октомври предходната година.

По-голямата част от пътуванията са направени до местата на изток, а най-евтините билети са продадени през януари, демонстрират данните.

Еднопосочен полет от Техеран и Истанбул, да вземем за пример струваше единствено 406 лири (21.61 долара), а в Турция цената на еднопосочен билет по маршрута Диарбекир-Трабзон беше едвам 106 лири (5.64 долара).
 Ryanair пред Money.bg: Цените на самолетните билети ще порастват в идващите години
Ryanair пред Money.bg: Цените на самолетните билети ще порастват в идващите години

" Това не значи завършек на нискотарифните полети ", споделя ръководителят на отдел " Продажби и маркетинг " Киара Равара

Най-популярните дестинации за пътуващите със аероплан са Измир, третият по величина град в страната по население на брега на Егейско море, а Истанбул и Истанбул-Анталия и Адана-Истанбул са най-натоварените направления.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР