Най-скъпите артикули в менюто са студен шоколад и прясно изцеден

...
Най-скъпите артикули в менюто са студен шоколад и прясно изцеден
Коментари Харесай

Райски плаж, а най-скъпото в менюто е едва 2.50 евро

Най-скъпите продукти в менюто са леден шоколад и прясно изцеден портокалов сок, за които ще би трябвало да се бръкнете с 2,50 евро.

От началото на лятото пишем за високите цени в Хърватия, Гърция и Черна гора. Но не на всички места е толкоз черно, т.е. - скъпо.

Въпреки че инфлацията удари всички точки на планетата, даже и най-любимите летни дестинации, в плажен бар в град Ханиоти, на източното крайбрежие на полуостров Касандра, времето като че ли е спряло.

Цените на храните и напитките са по-ниски от тези в Хърватия и мъчно могат да се съпоставят с други цени в Гърция.

Така обичаното студено кафе на туристите в Гърция коства единствено 1,5 евро, колкото са чаша еспресо и домашно кафе, леден чай и сода. Капучиното е малко по-скъпо, тъй като коства 1,70 евро, а с цена от две евро най-скъпи са студеното еспресо и студеното капучино, пишат от Блиц.

Най-скъпите продукти в менюто са леден шоколад и прясно изцеден портокалов сок, който коства 2,50 евро.

Бирата от 330 мл коства 1,80 евро, а половин литър - 2,50 евро. За половин литър вода би трябвало да отделите половин евро.

Дори храната не се отклонява доста от тези цени, тъй че сандвичът коства 1,50 евро, парче пица и поничка - 1,7 евро, а хотдогът - 1,5 евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР