Най-сигурният начин да избяга човек от есенната депресия е просто

...
Най-сигурният начин да избяга човек от есенната депресия е просто
Коментари Харесай

Семеен портрет: Преслава пусна рядка снимка с половинката си и то от Малдивите

Най-сигурният метод да избяга човек от есенната меланхолия е просто като стегне куфарите и замине някъде на някое топло, екзотично и слънчево място. 

Виж още: Палома Митева проговори искрено за ринопластиката и какъв брой е тънка талията ѝ

Точно на такова са едни от най-популярните имена в поп-фолка - Константин, Софи Маринова и Преслава. Там те са с най-близките си хора, като за Преслава това е половинката ѝ Павел. Сега е моментът да споменем, че тя демонстрира обичания мъж извънредно рядко в профила си в Instagram, като това от време на време даже става мотив за спекулации от страна на таблоиди, че двамата са се разделили. Е, не са, а Преслава наподобява повече от щастлива в обятията му:

Виж още: 28 година без плодове и зеленчуци?! Защо Бояна Маринова не яде растения?

Както споменахме, певицата е на Малдивите, дружно с най-хубавите си другари измежду сътрудниците. Други нейни другари пък побързаха да разясняват фотографията нагоре. Сред тях са Мария Илиева, Теа Минкова, Малина, както и сестра ѝ Ивелина Колева.

Виж още: Едно богатство на 2 годинки! Синът на Благой Георгиев и Златка Райкова с рожден ден и занимателно клипче 

Впрочем тъкмо със фотография от малдивското премеждие Преслава съумя да провокира клюки по собствен адрес, че е бременна с второ дете. Нещо, което евентуално последвалите фотоси по бански опровергаха:

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР