най-широко разпространеното шотландско уиски в света, започва нова кампания в

...
най-широко разпространеното шотландско уиски в света, започва нова кампания в
Коментари Харесай

Носителят на Оскар Ейдриън Броуди в партньорство с Johnnie Walker за насърчаването на положителна промяна в Източна Европа

най-широко публикуваното шотландско уиски в света, стартира нова акция в партньорство с носителя на Оскар, артистът .

Новата акция, показва героите на нашето съвремие, които не са единствено посланици на марката, само че и мотори на положителни промени в обществото. Тя трансформира именития слоган KEEP WALKING в апел за повсеместен напредък. „ Светът в този момент се нуждае от прогрес повече от всеки път и това е нещо, което можем да реализираме дружно “ е главното обръщение на марката.

Ейдриън Броуди има всички качества на един WALKER. Той постоянно е бил подготвен да направи това в допълнение изпитание, с цел да стане света по-добро място и да провокира статуквото. Именно той е героят във видеото главен подстрекател на този по този начин необходим  прогрес. Разпалвайки  визията за това, което е допустимо да реализираме, той ни демонстрира, че във всеки от нас има един WALKER, който прегръща смяната и продължава напред.

Ейдриън Броуди въодушевява феновете да открият своята вътрешна мотивация и забравени гении и да ги споделят със света. Кампанията е въплъщение на философията на “Keep Walking ”: Ние не се задоволяваме с нещата такива, каквито са. Ние вървим напред. “

„ В светът на обществената съгласуваност, Johnnie Walker постоянно е бил движеща мощ. От епохи събираме хората дружно, а тъкмо в този момент това е по-важно от всеки път. С кампанията  и Ейдриън Броуди като дипломат на марката, ние още веднъж даваме глас на нашия ангажимент културата да бъде по-значима част от живота ни. ” - споделя Fardin Ahmadyar, Бранд управител на категория уиски на Diageo за Източна Европа.

„ Бях толкоз въодушевен от акцията, че предложих да направя ремикс на музиката от видеото. Правенето на бийтове е остаряла моя пристрастеност. Ние вървим напред, даже целият свят да спре “, споделя Ейдриън.

Ейдриън Броуди е американски артист, притежател на голям брой награди, продуцент и фешън икона с маджарски фамилни корени. Той получава международно самопризнание след основната си роля в Пианистът (2002). Известен е и с голямата пристрастеност, която влага в работата си, и устрема си към публичен прогрес.

Броуди неотдавна приключи присъединяване си в фотосите на продукцията SEE HOW THEY RUN, дружно с актьорите Saoirse Ronan and Sam Rockwell. Това, което следва е звездното му присъединяване във кино лентата на режисьора Уес Андерсън THE FRENCH DISPATCH, който получи своята международна премиера по време на фестивала в Кан през 2021 година Предстои да го забележим и в ролята на Пат Райли, именития баскетболен треньор  в неозаглавения трагичен сериал на HBO и американския режисьор Adam McKay за тима на Лос Анджелис Лейкърс през 80-те. Очакваме още и драмата BLONDE на режисьора Андрю Доминик, продуцирана от Netflix; телевизионната поредност CHAPELWAITE, основана на разказ на Стивън Кинг; третия сезон на сериала на HBO НАСЛЕДНИЦИ.   

е скоч уиски марка номер едно в света (IWSR 2019), харесвана от хората в над 180 страни по света. От основаването й преди 200 години от John Walker и до през днешния ден, мастър-блендърите на марката постоянно са преследвали усет и качество над всичко останало. Днешното портфолио от награждавани уискита на марката включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Years and Blue Label. Заедно те съставляват продажби от над 19 милиона каси годишно (IWSR, 2018), трансформирайки Johnnie Walker в най-популярната скоч уиски марка в света.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР