НАЙ-СЕТНЕ!… И КОГА? Днес беше освободен целият борд на „Булгаргаз“.Засега

...
НАЙ-СЕТНЕ!… И КОГА? Днес беше освободен целият борд на „Булгаргаз“.Засега
Коментари Харесай

НАЙ-СЕТНЕ!… И КОГА? Днес беше освободен целият борд на „Булгаргаз“.

НАЙ-СЕТНЕ!… И КОГА?
Днес беше освободен целият ръб на „Булгаргаз“.

Засега претекстове не са посочени. Но мисля, че публично са ясни.
Това решение е повече от презряло. Бруталният напън на Запада повлия за него. Да са живи и здрави сътрудниците ни.

За страдание тези хора, които са за съд съгласно мен, което от години настоявам, едва ли ще бъдат наказани за далаверите и ролята им на съветски проксита у нас.
Макар че оставят България в доста тежко положение с енегоресурсите и без газови запаси за продължаващата зима:дано е мека/
Но и това е крачка напред.
.
Имаме обаче и крачка обратно.
Все още не е освободен представителя на страната ни в Борда на „Лукойл“, представляващ златната ни акция. Това лице имало наглостта да твърди, както се разбра през днешния ден, че не е било длъжно да осведоми министерството за активността на компанията и за 4 години не е изпратил даже една бележчица какво става. Не са му я и желали.

Това лице е някогашен зам.министър на енергетиката при Бойко Борисов и когато загази около шумните кавги /Апартаментгейт/, беше изпратен в нефтения монополист.

Това лице е Красимир Първанов. Той е оня, който без да пита преди време подписа анекса за АЕЦ „Белене“, поради който ни осъдиха руснаците и ни коства над милиард.
.
Министърът на енергетиката Александър Николов съобщи, че ще бъде освободен, само че … преди този момент трябвало да се организира добре квалифициран конкурс за длъжността.
Но в България е по този начин – и вако, и тако, нещо под външен напън ще се свърши, а нещо друго отново поради напън няма да се свърши.

Крайно време е метлата да заиграе по-енергично. Защото с изключение на без газ можем да останем и без горива.

Григор Лилов
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР