Най-сексапилната фенка на Световната купа позира само по хавлия в

...
Най-сексапилната фенка на Световната купа позира само по хавлия в
Коментари Харесай

Знойната хърватка от Катар се пусна голичка от банята

Най-сексапилната фенка на Световната купа театралничи единствено по хавлия в лондонски хотел, откакто багажът ѝ е загубен. Хърватската сексбомба Ивана Кнол разгласява провокативна фотография, откакто кацна в Обединеното кралство.

Ивана Кнол завладя заглавията на вестниците по време на Световното състезание по футбол в Катар през 2022 година - а славата ѝ продължи и след края на шоуто. Ивана разгласява фотография на аероплан, който лети над Лондон, само че на " Хийтроу " я очакваше изненада.

След като кацна, брюнетката показа друга фотография в историята си в Инстаграм на лентата за багаж с надпис: " Обичам, когато багажът ми се губи! "

Но това не попречи на Ивана да зарадва почитателите си с няколко дръзки фотоси.



След като сексбомбата стигна до хотелската си стая, тя се съблече единствено по хавлия и театралничи за селфи в огледалото в банята.

Ивана не е непозната на събличането в обществените мрежи - тя развълнува почитателите си с оскъдните си тоалети в Катар. И от този момент тя театралничи топлес, покрита единствено с ръце, с цел да защищити интимността си в Инстаграм.

Въпреки това не очаквайте скоро тя да стартира работа в OnlyFans и разкри: " Обикновено не одобрявам всичко, което ми оферират. Обичам да работя с марки, които одобрявам, а те не са доста, тъй като обичам да представям това, което в действителност одобрявам, а освен това, зао което ми заплащат ".

" Относно OnlyFans, припомням си, че по време на Световното състезание по футбол получавах несъмнено по 10 позвънявания дневно и може би по 20 имейла за разкриване на профил в OnlyFans. Просто не съм подобен човек. Това не е за мен. Опитах се да обясня, че не става въпрос за пари постоянно, а за репутацията ", присна обилната хърватка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР