Най-сексапилната българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса. Чаровната дама

...
Най-сексапилната българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса. Чаровната дама
Коментари Харесай

Най-сексапилната българска футболна половинка влиза в сериал

Най-сексапилната българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса. Чаровната дама на сърцето на някогашния национал Михаил Александров към този момент снима първата си роля. Манекенката се изявява във " Фермата Пенелопе ".

Това е онлайн сериал, в който свободният дух и смелостта да се изправиш пред нови благоприятни условия среща хора и ги кара да претърпяват нови страсти. Деница има една от основните функции в него. Ще й партнира един от най-известните български артисти Юлиян Вергов. Ако се съди по филмовия откъс, двамата имат няколко горещи подиуми.
 Деница Стоянова @@@
" Когато фантазиите ти са смели, а упоритостите ти са подплатени с умения в тяхна изгода, тогава сбъдването им е фамозно! Забелязват те в точния миг точните хора, с цел да се превърнеш тъкмо в техния кадър! Именно по този начин се случи с мен в продукцията " Фермата Пенелопе ". Един план, който самичък ме откри и ме сграбчи, в дословен смисъл, от майчинството, от фамилията, с цел да ме придвижи в село Долен. Там с екип от изключителни експерти работихме със сърце и душа от ранни зори. Емоциите, които претърпях, не мога да опиша макар 15-годишния си опит. Чест е, че имах удоволствието да работя не с кого да е, а с един от най-хубавите български артисти Юлиян Вергов. Аз самата се вълнувам да видя по какъв начин съм се справила със своя актьорски дебют ", показа Деница пред “България Днес”.
 Деница Стоянова @@@
Снимките на сериала се организират в Родопите и по-точно в село Долен. Архитектурният резерват обгръща 70 здания монументи на културата. В част от тях се развива действието от кино лентата. Режисьор е Мартина Солакова. Първият епизод ще бъде излъчен на 1 декември.

Деница Стоянова е считана за най-сексапилната футболна брачна половинка в България. Кариерата й като модел стартира преди 8 години. В оспорвана борба за короната на " Мис България 2011 " тя е първа подгласничка и бързо се трансформира в фаворитка на аудитория, фешън фотографи, дизайнери и стилисти.
 Деница Стоянова @@@
В портфолиото си има фотосесии за съвсем всички български списания. Лице е на няколко известни родни марки.

Двамата с Михаил Александров са дружно от осем години. Имат две дъщерички Мия и Амая. Двамата се завърнаха в България преди няколко месеца, откакто халфът се раздели с съветския " Арсенал " (Тула). В момента той е футболист на " Арда " (Кърджали).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР