Най-сексапилната баба в България влиза в най-романтичното шоу - Един

...
Най-сексапилната баба в България влиза в най-романтичното шоу - Един
Коментари Харесай

Една от най-секси бабите на България влиза в Един за друг

Най-сексапилната баба в България влиза в най-романтичното шоу - " Един за различен ".

Става дума за гримьорката Христина Герасимова. Мацката, която гони 50-те години, има замайващ външен тип и може да постави в джоба си даже и два пъти по-млади от нея девойки.

За да наподобява по този метод, Христина се подлага на корекции. Разбира се, майсторката на макиажа изпъква с едни гърди пред останалите, за което спомага силиконът в пазвите й.

Христина ще влезе в шоуто, което ще е водено от Мария Игнатова и Емо Чолаков, с половинката си Ивайло. Съпругът на посочената за най-сексапилна баба към този момент има опит в риалити форматите. Ивайло Герасимов бе част от " Фермата " през 2021 година и отпадна на крачка от огромния край.

Христина е много по-възрастна от колегата си. Силиконовата бомба има пораснала щерка, която преди години я направи баба. За Ивайло пък бракът с Христина е номер 3.

Тунингованата брюнетка постоянно се грижи за външния тип на топмацки като шефката на силиконките Мариана Маринова, плеймейтката Деси Димитрова, певицата Бони и редица миски.

Ивайло, от своя страна, е работил не за кого да е, а за бай-бързия човек в света - Юсеин Болт. Риалити героят е управлявал заведения в Лондон, а едно от тях е на международния рекордьор на 100 и 200 метра.

Семейство Герасимови няма да бъдат единствената позната двойка в " Един за различен ". В шоуто влиза Ивайло Крушарски, който изгря в първия сезон на " Сървайвър " след завръщането му на екран, и обичаната му Ваня. Разликата сред двамата в годините също е огромна - тя е на 46, а той на 30, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР