Най-състоятелен от партийните лидери в 49-ото Народно събрание е съпредседателят

...
Най-състоятелен от партийните лидери в 49-ото Народно събрание е съпредседателят
Коментари Харесай

Какви пари кътат Борисов, Петков, Хр. Иванов, ген. Атанасов ?

Най-състоятелен от партийните водачи в 49-ото Народно заседание е съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който изкара и няколко месеца като министър председател. Той е оповестил 700 000 $ (1 120 000 лева.) на сметка в чужбина. Сумата е заявена и преди. Отделно Петков има и 20 хиляди лева в наша банка. Имотното му положение не се е трансформирало – от 2020 година употребява непознат апартамент в София, а със брачната половинка му си поделят собствеността на два автомобила – „ Лексус “ и „ Мини купър “, купени през 2021 година Като пари в наличност той е показал 5 хиляди $.

 

Христо Иванов и брачната половинка му държат в наличност 15 хиляди лева И трите сметки на съпредседателя на Демократична България са у нас и са за малко над 70 хиляди лева Половинката му има две у нас и три в чужбина – за малко над 80 хиляди лева Тя обаче изплаща и заем за над 340 хиляди евро.

 

Колегата му от ДСБ Атанас Атанасов държи в кеш малко над 12 хиляди лева, а брачната половинка му има депозит от 2800 евро, написа „ 24 часа “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР