Най-продаваната книга през последните четири месеца в България, „Романът на

...
Най-продаваната книга през последните четири месеца в България, „Романът на
Коментари Харесай

Георги Тошев пред Actualno.com: Стефан Данаилов олицетворява успеха в България

Най-продаваната книга през последните четири месеца в България, „ Романът на моя живот “, на издателство " Книгомания ", основана в съавторство сред Стефан Данаилов и журналиста Георги Тошев, " обикаля " на турне из цяла България през Бургас, Чирпан, Сливен, Казанлък, Карлово, Димитровград, Асеновград и Стара Загора. Отзивите за романа са впечатляващи, ето за какво беседва с Георги Тошев, от който се опитахме да разберем повече от кухнята на подготовката за написването на тази невероятна биография.

При него ме води любознанието и желанието да науча повече за невероятния му живот и сполучлива кариера. Стефан Данаилов въплъщава триумфа в България. На 27 години с ролята си на майор Деянов в тeлевизионния сериал “На всеки километър”, той става един най-известните мъже в България. На 75 продължава да е. Как се удържа всичко това...

Имам догатки, само че нямам един отговор. Стефан Данаилов видимо наподобява “лек” и “лесен”, само че не е. Той е човек, който от време на време би трябвало да се чете оттатък думите. Сложен е, чуплив, надарен, само че и чудак.

Открит, уединен, почтен.

Радва ме общуването с него, тъй като е човек, от който може да научиш доста. Изпитвам почит към кариерата му, към живота му е по-различно - плевел, любовен, предан, само че и унищожителен. Данаилов се е дал без излишък на специалността си. Не съм сигурен обаче дали това не е ограбващо.


Това ще е смешната, занимателна, само че тук-там и притеснителна глава. Стефан Данаилов е бил и е обичан. Много! Той е проработил една устойчива национална обич, което е доста задължаващо и изтощително. Когато си толкоз обичан, всеки има визия за теб и огромни упования. Сложно се живее с толкоз доста обич!

Хората помнят и обичат Данаилов. Тези срещи са значими, тъй като те са доказателство за работещата и отсъстваща от време на време памет. Във време на безпаметност да си спомняш, е вълнуващо прекарване. На тези срещи хората си спомнят. Всеки има спомен със Стефан Данаилов. Феноменално е да се следи тази реакция на паметта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР