Най-привлекателните мъже в света са шведите, а най-красивите жени са

...
Най-привлекателните мъже в света са шведите, а най-красивите жени са
Коментари Харесай

Кои са най-красивите жени и мъже в света?

Най-привлекателните мъже в света са шведите, а най-красивите дами са норвежките. Това е резултатът от класацията на уеб страницата за запознанства Beautiful People, която се прави всяка година от 2002 година насам, написа БГНЕС, базирайки се на Daily Mail.
Според разпоредбите на уеб страницата профилите на начинаещи претенденти да бъдат признати в " клуба на красивите " се правят оценка в границите на 48 часа от към този момент приети за привлекателни членове. Ако кандидатът/кандидатката не е задоволително красив/а, акаунтът бива изтриван. Въз основа на това кои поданици на кои страни са били по-често признавани за хубави, уеб сайтът всяка година сформира лист на страните съгласно привлекателността на жителите им.
За най-красиви досега са оповестени мъжете и дамите от Скандинавските страни. Сред мъжете изключително се акцентира хубостта на шведите и датчаните, както и на бразилците.
В дъното на класацията са ирландци, руснаци и поляци. Потребителите на уеб страницата не считат за красиви и мъжете от Англия, Индия и Япония. Сред дамите като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР