Най-предпочитаната социална мрежа от българите е Facebook, като в нея

...
Най-предпочитаната социална мрежа от българите е Facebook, като в нея
Коментари Харесай

„Възраждане“ ще покани представителите на Facebook за Източна Европа в България, за да разговаря с тях

Най-предпочитаната обществена мрежа от българите е Фейсбук , като в нея има над 3 млн. представители на страната ни. Това е една от аргументите доста политически партии да я употребяват като естрада за посланията си , показват от „ Възраждане “, добавяйки, че формалните им страници са неоспорим водач в това пространство и те са обозначени със синя отметка. В името на обективността означават, че само този знак , който Фейсбук дава, отбелязва тези страници като публични на политическата организация, защото недоброжелатели се опитвали да основават подправени такива, кръщавайки ги с името на партията и след него град в страната или чужбина.

В опит да бъде спряно сполучливото развиване на „ Възраждане “ , формалните страници с изключение на обект на опити за замяна са и обект на масирани тролски офанзиви , прибавят от политическата мощ, уточнявайки:

„ Например през днешния ден сутринта Фейсбук страниците „ Възраждане “ и Костадин Костадинов осъмнаха с нови 4000 почитатели, всяка. След като екип от доброволци прегледа 1/3 от профилите, се оказа типичен проведена, тролска офанзива – част от профилите са подправени, друга част са целеустремено откраднати от действителни хора и продадени, а друга част „ отгледани “ за манипулиране на публичното мнение. Подадохме сигнал непосредствено към „ Head of Government & Social Impact | CEE „, който дава отговор за България. Получихме позитивен отговор, че към този момент се работи по въпроса с приоритет. “

От партията изрично декларират, че застават зад свободата на словото , обективността на осведомителната среда и правото на свободно изложение на всички гледни точки. И припомнят, че упорстват и за бистрота , както и за ясно и тъкмо упоменаване на това чия е собствеността и кой финансира всеки информативен канал.

„ Информираме ви, че скоро ще поканим в България на публична обществена среща представители на Фейсбук, които отговорят за политическото наличие в мрежата за Източна Европа. Ще поканим и медиите, с цел да има цялостна бистрота, за разлика от „ тайните “ дейности по времето на кабинета Петков, напомнящи за секрети схеми, скрити сделки и опит на налагането в онлайн среда на фашистки практики, само че нови и съвременно приспособени “, пишат в умозаключение от партията.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР