Най–после се усмихна щастието на фермера от пазарджишкото село Синитево

...
Най–после се усмихна щастието на фермера от пазарджишкото село Синитево
Коментари Харесай

Фермер сменя Вежди Рашидов в парламента

Най–после се усмихна щастието на фермера от пазарджишкото село Синитево Йордан Кръстанов. Той влиза в Народното събрание на мястото на подалия оставка Вежди Рашидов, който беше лидер на листата на ГЕРБ за Пловдивска област.

Кръстанов е съдружен сътрудник от Съюз на демократичните сили и макар третото място, което заемаше в кандидат–депутатските описи на ГЕРБ на няколко поредни парламентарни избори, все не успяваше да стане народен представител. Причината за това бе пренареждане на листата от Младен Шишков поради многочислените му преференции. На последните парламентарни избори ГЕРБ–СДС в Пловдив област получиха три депутатски места – Вежди Рашидов, Младен Шишков и д–р Иван Червенков от Асеновград.

Рашидов разгласи, че подава оставка и като народен представител и напуща политиката. Това стана след скандалната му имитация, наричайки дами, които са жертви на домашно принуждение, „ ку*ви “.

Въпреки че се извини и сподели, че думите му били изтълкувани превратно, настояването за отдръпването му беше огромно. ГЕРБ се разграничи от думите му още в самия ден, в който скулпторът и някогашен министър на културата ги изрече. Някои обаче считат, че Рашидов е споделил истината, написа „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР