Най-после България ще спре да бъде подозирана, че е таен

...
Най-после България ще спре да бъде подозирана, че е таен
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Да ”завъртим” кранчето на Турски Поток! Да изхвърлим Русия от АЕЦ “Козлодуй”

Най-после България ще спре да бъде подозирана, че е скришен съдружник на диктатурата в Русия. Но в този момент е време да станем същински съдружник на Украйна, каквито са другите страни от НАТО и Европейски Съюз, без надълбоко корумпираната и предателска Унгария.

Време е да ”завъртим” кранчето на Турски Поток! Така ще лишим от милиарди евро диктатурата в Москва, ще се спре поддръжката на рублата, ще спрем газпромовските рушвети за хора свързани с ГЕРБ, Движение за права и свободи, олигарси, глобени и медии обслужващи лъжите на Кремъл за войната и най-после, само че не на последно място, националистическите и корумпирани режими в Сърбия и Унгария ще останат без съветско финансиране и рушвети.

Всичко това ще нанесе подобен удар на съветската тирания, който ще се равнява на военна загуба от стратегическо значение!

После чакам да ги изхвърлим от АЕЦ “Козлодуй” и да разрушим всеки монумент на руската комунистическа окупация от 1944 година.

Докато има тирания в Русия и няма народна власт, нито стотинка не би трябвало да получават руснаците от България, което значи възбрана да изнасят пари, в случай че отдават или продават парцелите си.
Путин желае специфична сметка за газ?

Всеки руснак с пари от парцел в България парите му по специфична сметка в Българска народна банка! Без лихви и страната да може единствено да купува държавни скъпи бумаги с тях, с цел да може някак да финансираме вредите породени ни от тази незаконна война.

Заема за Турски Поток да го сменяем за скриваната облага на Лукойл през годините, активите на Лукойл в България, рафинерия и петролни бази, също да се конфискуват, тъй като единствено 3 милиарда лв. не стигат. Лукойл да си търсят парите от Путин. Може да им ги даде от някоя сметка на Кабаева.

Мисля, че всичко това първоначално ще е добър отговор на Путин, че отхвърля да извършва договорите си с неговата Газпром - Бог да го поживи все по този начин да го кара и да отваря очите на всеки за себе си и диктатурата си!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР