Най-популярният в момента актьор в Турция, Чаатай Улусой, който всяка

...
Най-популярният в момента актьор в Турция, Чаатай Улусой, който всяка
Коментари Харесай

Чаатай Улусой Отваря Бизнес В България, Ето Къде Може Да Работите За Него

Най-популярният сега артист в Турция, Чаатай Улусой, който всяка вечер приковава към дребния екран зрителките на Би Ти Ви с ролята си на ченгето под прикрития Сарп в кримката “Вътрешен човек”, е решил да влага част от насъбраното си благосъстояние в бизнес в хранителния бранш.

Според турски медии някогашният модел възнамерява да отвори мандри в България и в Босна и Херцеговина – родините на родителите му.

Предполага си, че артистът ще открие нови работни места в района на Разград, защото татко му Айлин Улусой е родом от локалното село Бели Лом. Преди години таткото емигрира край Босфора, където среща майката на артиста, която пък е босненка, написа Пик.

“28-годишният Чаатай си е сложил за цел да отвори млечни ферми в двете балкански страни и да внася в Турция мляко и млечни артикули посредством компания, която към този момент е основал”, пишат медиите оттатък Капитан Андреево.

Инвестициите за екранния Сарп към този момент не са проблем, защото около ролята си в последния му сериал, “Пазителят”, натрупа голямо благосъстояние. Филмът се излъчва от американската компания, снабдител на филми и сериали на основата на видео стриймин “Netflix”.

А съгласно пареща информация на турските медии от последните дни единствено за 1 епизод Улусой прибира по 500 хиляди турски лири, които се равняват на 75 хиляди евро.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР