Най-популярният български модел в САЩ – Рали Иванова, която от

...
Най-популярният български модел в САЩ – Рали Иванова, която от
Коментари Харесай

Най-сек*апилната българка в САЩ и любимка на покойния Хю Хефнър хвърли бомба само с една СНИМКА

Най-популярният български модел в Съединени американски щати – Рали Иванова, която от десетина години живее във Флорида, е бременна в деветия месец.
Блондинката се прочу преди години оттатък океана като фаворитка на починалия Хю Хефнър и снима няколко провокативни фотосесии за американския „ Плейбой “, написа „ Блиц “.
Приятелят на Ралица, от който тя е бременна е негър.
Припомняме, че през 2016-а година варненката Ралица Василева оглави класацията на родния „ Плейбой “ за най-сексапилна българка. Блондинката от години живее и работи в чужбина, има десетки фотосесии за разнообразни списания като Maxim, Penthouse и Esquire, а през 2015-а година дори съумя да влезе в престъпната хроника на медите оттатък Океана.
 Най-сек*апилната българка в Съединени американски щати и фаворитка на починалия Хю Хефнър хвърли бомба единствено с една СНИМКА
 Най-сек*апилната българка в Съединени американски щати и фаворитка на починалия Хю Хефнър хвърли бомба единствено с една СНИМКА

Тогава хубавицата се оказа участник в пътнотранспортен случай, само че за благополучие се отърва без никакви пострадвания.
Ралица, която в Съединени американски щати е известна като Рали Иванова, се прочу като една от любимките на ценителя на женската хубост Хю Хефнър. Живяла е за малко и в Санкт Петербург, само че Тампа във Флорида в този момент е обичаното й място.
Освен нея в класацията на най-сексапилните българки попаднаха и Радина Кърджилова и Вики Терзийска, както и настоящата поп звезда Михаела Филева. В Топ 100 откриха място най-известните български плеймейтки и няколко носителки на купата „ Мис България “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР