Най-популярната българска верига лайфстайл клубове разгръща мащаба на специалните си

...
Най-популярната българска верига лайфстайл клубове разгръща мащаба на специалните си
Коментари Харесай

Здравето във всичките му форми си има нов дом – PULSE

Най-популярната българска верига начин на живот клубове разпростира мащаба на специфичните си потребителски услуги с новаторски подарък и първа стъпка към цялостното здраве   на гостите на Pulse. Прочетете повече и вижте по какъв начин да се възползвате от извънредните благоприятни условия по-долу.

Изминаващата 2022 година изправи бизнеса у нас пред доста провокации. Въпреки това от Pulse съумяха освен да запазят равнището си на обслужване, само че и да го надградят посредством нови местоположения и благоприятни условия. Преди края на годината от клуба затвърждават своя порив за грижа към клиента с новаторско предложение: 1000 лева бонус здраве.

Членството „ Pulse Max “ дава достъп до най-реномираните спортни обекти у нас и услугите, които те оферират, като в допълнение Pulse подарява на своите клиенти сума в размер на 1000 лева за здравна поддръжка когато и където ви потрябва. Проектът се реализира в колаборация с FiHealth, като дава достъп до цялото им портфолио от здравни заведения на територията на София и Пловдив. Така на процедура получавате повече, в сравнение с сте вложили.

Продуктът е резултат от устрема на Pulse да даде достъп до един приключен кръг от уелнес и здравословни услуги. „ Истинското здраве е холистично и мултикомпонентно – схващане, което е общоприето във всички Pulse клубове из страната. На модерния човек не му стига единствено да тренира мускулите си. Не му стига и спорадичния профилактичен обзор. С взор към бъдещето и широкообхватната нова формулировка на думата  здраве , ние надграждаме неведнъж елементарното фитнес участие. “ – споделя М. Генчева – действен шеф на Pulse.

Pulse Max цели както да сътвори повече благоприятни условия за превантивна и реактивна медицина, по този начин и да увеличи информираността във връзка с значимата полемика за здравето във всичките му форми. Това е единствено началната крачка към цялостното здравно обслужване от Pulse, защото управлението на най-голямата верига от фитнес и спа центрове в България, възнамерява напълно скоро и откриването на Pulse Clinic – новаторска и съвременна клиника за цялостна здравна грижа.

Клубното участие Pulse Max  е налично както за нови, по този начин и за настоящи клиенти. Това е и добра алтернатива за подарък в празничните дни. За едно здравословно начало на 2023 година може да подарите на себе си или на собствен непосредствен най-важното – здраве. Повече за услугата може да разберете в страницата на Pulse www.pulsefit.bg, в обектите от веригата в София и Пловдив или на телефон 0700 44 044.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР